19.10.2010

Syksyinen saaristo

Viikonloppuna mökkeilimme jo perinteeksi muodostuneen poppoon kanssa,siskot ja serkut ja meidän miehet. Suuntana oli tänä syksynä Vaasan Mustasaari ja mökki sijaitsi kauniilla Raippaluodolla. Mökki varattiin jo aikaisin syksyllä ja kun sinne lähtö lähestyy, ehtii tulla mutkia matkaan. Lapsenvahtiongelmia ja mäkään en ollut täydessä terässä kun oli ollut kurkkukipua, mutta matkaan lähdettiin kun oli kerta maksettu.Loppuviimein vain yksi puuttui porukasta.
Semmoinen erikoinen tapahtuma sattui yöaikaan, puolenyön paikkeilla kun väsymys jo painoi päälle ja emme olleet siskojeni kanssa varmoja, näkevätkö silmämme oikein?
Olohuoneen ikkunasta näimme kaksi sinistä rakettia taivaalla ja porukalla pähkäilimme oliko jollakin hätä? Soitammeko varmuudenvuoksi hätäkeskukseen? Hätäraketit ovat punaisia joten asia sitten jäi kun mietimme että jotkut siellä ampuu vain huvikseen raketteja, vaikkei saisi. Ja epävarmuus iski että näimmekö edes oikein (vaikka kolme ihmistä raketit näki, silti epävarmoja? )
Seuraavana päivänä serkku Tea näki uutisen paikallislehdessä että veneilijä on kadonnut edellispäivänä saaristossa ja päätti soittaa hätäkeskukseen meidän havainnot. Hänet siirrettiin heti merivartioston linjoille ja siellä kiiteltiin kovasti puhelusta. Kun koskaan ei voi tietää!!!

Löytyisipä kadonnut pian ja olisipa jännä yhteensattuma, jos meidän rakettinäky olisikin ollut johtolanka. Sitä spekuloitiin kaikenlaista, että kuinka tahmea mökkireissun alku oli ja kun meinattiin sitä jo siirtää myöhemmäksi...  jos sillä oli jokin tarkoitus että päätimme vain mennä, JUURI tuona viikonloppuna kun veneilijä katosi. Ja meidän KUULUIKIN nähdä raketit....Plaa plaa plaa :)
Ihminen tahtoo tehdä hyviä tekoja!

Tämän hetken tieto:

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=529787&Title=Kadonneen+miehen+takki+l%F6ytyi

Tapio kokeilee kalaonnea....ei ollut....


Kun Tapio saa kameran käteen, mun täytyy poseerata :) Ilta-aurinko mahdollisti kuvaushetken
Kuuselan pariskunta

Nyt,syysloman alun kunniaksi,fiksailemaan kissatarhaa.Väinöpoika on löytänyt JÄLLEEN pakoreitin...
Tarha alkaa näyttää vankilalta tuon pikkuisen vuoksi, häkkiä täytyy paikata kaikenaikaa, eri konstein.
Minkäs teet, viisas kissa :)
4 kommenttia:

  1. Kylläpä on ihania kuvia ja komia on pariskunta:) Ja Taas ne on ollu jossain reissussa;)

    VastaaPoista
  2. Tane, ei nyt sentään TAAS, harvinaisia on reissut meillä nykyisin. Kotihiirenä on kivaa!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!