1.5.2011

Menikö se jo?

Meillä ei vappua huomannut juuri olevankaan. Kaupassa sen selvästi aisti perjantaina kun kassajonot oli taas hurjan pitkät. Sen verran piti juhlia että ostin yhden Wanhan Porvoon simapullon sekä alkoholitonta valkkaria. Olihan hyvää!

Koko viikonloppu on mennyt maata kuopsutellessa, haravoidessa, kukkien ja muiden kasvien siirroissa ja istutuksissa, multaa kärrätessä.....Yhden maton pesin ja kuistin ikkunat. Yksi dekkarikirja tuli myös ahmittua ja pystymuurista valmistui maittava naudanpaisti. Ehdin tehdä hurjan paljon asioita (mun mittapuulla) ja nyt on olo vähän kuitti, alaselkääkin pikkuisen kolottaa, mutta se menee ohi. Vappuajelulla käytiin juuri äsken lähimmällä huoltsikalla ja kahvit ja viinerit otettiin mukaan ja ne nautittiin autossa Onnin kanssa. Onni napattiin ajelulle mukaan, koska se on helpoin autokissa ja nauttii autoilusta. Juusokin tykkää vähän, mutta sille pitää ottaa aina vessa mukaan :)


Juusolainen nautiskelee usein jääkaapin päällä


7 kommenttia:

 1. Mukavan kuulloinen vappu teillä! Senkin ymmärtää hyvin, ettei vappuajelulle halua lähteä kissanvessan kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Täälä kans saatiin taas ulkona touhuilut askeleen eteenpäin. Ihanan palkitsevaa ku jäljen näkee heti :)

  Teillä sitä puuhaa riittääkin ku lääniä on jonkin verran enemmän ku meillä täällä :)

  VastaaPoista
 3. No oot saanu aikaseks vaikka mitä. Meillä Roosa totes iltapäivällä, että ompas meillä ollu ratkiriemukas vappu :) Molemmat oli nukuttu pienet päikkärit (Jukka iltavuorossa töissä) ja muutenki tosi laiskasti oleskeltu. Mutta muistin sitte, että oltiinhan me aamupäivällä vapputunnelmissa, saippuakuplia puhalleltiin terassilla ja käytin jokirannassa kävelemässä. Sitte meinattiinki ihan paleltua, kun oli niin kylmä. Mutta todella jäätiin sulle kyllä toiseks

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vaan meni jo... Hyvin samanmoisissa tunnelmissa meillä vappua vietettiin, pihamaan siivousta... Meillä ei tosin edes simaa tai munkkeja näkynyt muusta puhumattakaan. Arkiviikko ja työt alkaneet ;)

  VastaaPoista
 5. Juuso kyllä näyttää siltä, että simaa on juotu:D'Suloinen Juuso.
  Taasen se koitti arki joo ja työt myös. onneksi ne taas jaksaa, koska on kevät ja illat valoisia ja saa mönkiä pihamaalla. Tänään vaan on niin kylmä, että piti oikein tulia laittaa..

  VastaaPoista
 6. Kyllä tää arkikin joskus ihan menee ja on jees! Vappukin oli nyt niin köppäsen lyhyt, ihan tavallinen viikonloppu, ettei sitä oikeen vapuksi voinut edes kutsua...

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus, kiva ja tulen iloiseksi kissa postaukista ♥
  Juhlia vaan piisaa...

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!