19.7.2011

Retkeilyä

Kesäiltaisin on kiva ajella ja kierrellä paikoissa missä ei ole koskaan käynyt. Kuinka paljon Suomen maassa onkaan paikkakuntia ja paikkoja jotka ovat ihan vieraita, ihan kotinurkillakin??!!
Sisko miehensä kanssa harrastaa geokätköilyä ja monesti hypätäänkin heidän kyytiin etsimään kätköjä. Nyt mentiin minun valitsemalle suunnalle Lauhanvuoren kansallispuistoon ja kätköt tulivat siinä sivussa.
Sekin paikka on tässä ihan meidän lähellä, mutta ohi vain ollaan ajettu. Tuolla samaisella suunnalla, Isojoella, on muuten tämä kuuluisa Kyllikki Saaren suohauta. Siellä kävimme parisen vuotta sitten ja kuvia siitä alempana.
SUOSITTELEN jos matkaatte täällä Etelä-Pohjanmaalla, käykäähän Lauhanvuorella!
Tässä muutama kuva sieltä, kuvia saa klikkaamalla isommaksi. Paljon jäi kuvia napsimatta, esim.näköalatornista, jonne en yksinkertaisesti jaksanut kivuta. Sen verran jo puuskuttaa tuon vatsan kanssa...


Kätköjä voi siis olla missä vaan :)
Alhaalla oli vihjeenä Suomen suurin perunankuorimisveitsi...

Perillä heti eväät esiin!


Spitaalijärvellä oli rauhallista. Nuotiopaikka, keittokatos ja hyvin hoidettu miljöö (toki ollaan kansallispuistossa). Tuonne voisi lähteä joskus telttailemaan, oli siihenkin varattu alue. 
Se hiljaisuus ja kesäillan rauha oli kaunista!

Kertakaikkisen pakollinen mahakuva =)
Vauva potki muuten viime yönä niin että mieskin sen näki. Maha vain kohoili kun hän siellä velmuili. Ja mies myös kuuli sen. Korva kiinni mahassa otti vastaan potkuja. Nyt ne on todella voimakkaita. Ollaan menossa raskausviikolla 24.Päävaivaa aiheutti tämä. Mitä tuolla vedessä oikeen on? Muna?
Selvisi sitten...uusi peruna :)

Yötaivas on ihmeellinen!

Kuvia vuodelta 2009
Tässä muutama kuva sieltä Isojoelta. Kyllä pisti mietteliääksi ja muistan edelleen sen tunteen mitä tällä paikalla tunsin. Jotenkin koskettava paikka, hrr....
Historia on kummallista...


7 kommenttia:

 1. Kauniita maisemia. Niin se vaan on, että lähellä olevat paikat jää monesti katsastamatta... Ihana mahakuva myös, noita pitä ottaa, kun masuaika on!

  Aika koskettava, hämmentävä, ajatuksia herättävä tuo Saaren löytöpaikalle tehty muistomerkki...

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Kuinka totta tuo onkaan, että kotinurkat ovat usein koluamatta ja saattaa hämmästyä miten hienoja paikkoja ihan läheltä löytyy. Geokätköily on varmasti mukava harrastus. Olen kerran kokeillut ja jäi kyllä itämään...

  VastaaPoista
 3. Oletko aloittanut jo vauvan vaatteiden katselun?

  VastaaPoista
 4. Hyvä Mieli:
  Mahakuvat on kyllä kivoja, varsinkin kun tykkää mahastaan :) Niitä on varmasti mukava kattella sitten jälkeenpäinkin

  mustakissa:
  Kätköily on kyllä kivaa. Viekä en ole itse ajatellut navigaattoria sitä varten ostaa. Mukava mennä muiden mukana!

  Sirkku:
  Aattelin vielä odotella...Olen kyllä ostanut jos eteen on tullut oikea helmi (kirpparilta). Nyt kun saisi aikaiseksi laittaa äitiysrahahakemuksen kelalle niin saisi sen äitiyspakkauksen hypisteltäväksi pian!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja vallan hurmaava vauvamasu!!kaikkea hyvää..toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riitta Sinikka!

  Naukulan Mamma. Kovaa kyytiä kasvaa :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!