18.8.2011

Sukkapuku

Pikku-Pekalla on ollut taas kaulassa hotspotti tai mikä lie se onkaan. Välillä iho on kunnossa ja sitten tulee taas takapakkia. Allergiaraksuja testaillaan myös jälleen kerran. Menee hermo tuon vaivan kanssa. Nytkin kaula on jo ihan parantunut, mutten tohi ottaa sitä vielä avonaiseksi koska iho on vielä vaurioalueelta ohut ja karva vasta kasvullaan, ettei iho mene uudelleen rikki.
Miehen kans tulimme siihen tulokseen että kauluri on Pikku-Pekalle inhottava kapistus, koska tää vaiva uusii niin usein. Olemme siis alkaneet ommella sukkapukuja. Tässä äskeisen ompelun tulos :)
Kaulan kohdalla on sukan resori. Saattaa näyttää siltä että se kiristää, mutta oikeesti se on sopivan väljä. Pieni tiukkuus siinä kohtaa pitää ollakkin ettei pääse kynsimään sitä kautta kaulaa. Ihan tyytyväinen tuo kissuli tähän ratkaisuun on. Näitähän teimme jo aikoinaan leikkausten yhteydessä, pidempänä versiona vain, ettei pääse kissa nuolemaan leikkaushaavaa vatsassa. Täältä löytyy Pikku-Pekan komee raitapuku!
Kanttinauhan ja sukan väriä voidaan vaihdella kun musta-puna oikeen kyllästyttää =)
9 kommenttia:

 1. Jukra, miten hieno. Patentoinnin arvoinen keksintö. TOivottavasti ihottuma nyt paranee :)

  VastaaPoista
 2. Millaista ruokaa olette antaneet? Kannattaa siirtyä enemmän raakalihan syöntiin (esim. possunsydän, -on terveellistä ja maistuu hyvin kissoille), jos on syönyt paljon valmisruokia. Ainakin vehnä- ym. hiilihydraattipitoiset ruuat aiheuttaa ihottumaa niin kissoille kuin koirillekkin. Netistä löytyy kyllä tietoa.

  Anteeksi, että paasasin näin, mutta olen sattunut perehtymään aikalailla kissojen ruokintaan. Ehkäpä tiedätkin jo mikä on hyväksi :)

  VastaaPoista
 3. Puku näyttää oikein sopivalta :) Lyhytkarvainenkin kissahan on varsin pörheä otus, joten usein ei tule ajatelleeksikaan, kuinka sirosta eläimestä on kyse (ennen kuin sen pesee tai sukkapuvuttaa :D). Pikku-Pekalla on komea asu, ei tarvitse kylillä hävetä! ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Millan!

  trina: Eipä tuo mittää ;) Minäkin puhun tuon raakaravinnon puolesta. Possunsydäntä meillä kuluukin aikalailla koska se on noiden kissujen herkkua.
  Meillä raksutellaan Royal Canin young male raksuilla, paitsi Pikku-Pekka nyt samaisen firman allergiaraksuilla. Muuten sitten raakoja lihoja ja seitiä. Hätä/kiire/matkustus/varana on purkkiruokaa.
  Tuo vaiva on riesa kun ei ole vielä selvinnyt onko se allergiaa vai hotspot...

  Naukulan Mamma: Kiitos :)

  ella: Joo totta, näyttää aika kuikelolta tuo puku päällä

  VastaaPoista
 5. Pekka ei näytä olevan puvusta moksiskaan! Reipas katti, meillä seuraisi kiemurtelua, kunnes tuosta oltaisi ulkona! Tau ehkä se on todella patentin arvoinen ja kissaa haittaamaton, kannattaa harkita sitä patenttia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos mustakissa! Taitaa olla meidän Pekka niin tottunut että usein on joku kaulasuoja ettei enää piittaa. Hyvä niin! Ollaan aateltukki et muiden kohdalla ei tälläistä sopeutumista löytyisi.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!