16.8.2011

Vauvahöpinöitä ja ihanainen tunnustus!

Onni opiskelija

 Tein viikonloppuna ihanan kirpparilöydön; vitosella vanha pulpetti ja tuoli. Onni on jokapaikan höylä, tahtoo osallistua ihan kaikkeen :) Nämkään kuvat eivät toki olisi edes mitään ilman Onnia.


Vauvalle on tullut hommailtua viime päivinä kaikkia. Ja mikä parasta, kaiken olen saanut! 
Pinnasänky saatiin juuri serkulta, sisko ja kaveri on pessyt ja pakannut mulle rutkasti vaatteita. Äiti löysi kirpparilta ihanan vanhan syöttötuolin, on jo sitteri, kantorinkka, potta :) yms. Vielä puuttuu isona hankintana hoitopöytä ja vaunut. Sekä kantoliina! Toivon ettei tarvitsisi ostaa kovinkaan paljoa, ainakaan uutena, nämä menevät kuitenkin niin vähän aikaa että en tahdo tuhlata näihin hirmusti. Rahalle löytyy muutakin käyttöä kun vauva syntyy. Kirppareilta löytää tosi hyvin kaikkee.
Erityisen ihastunut olen siskolta saamaan tiikeripukuun ja kaveri antoi tuon söpön retron bodyn.

Nyt on tasan kolme kuukautta laskettuun aikaan. Eilen olimme miehen kanssa neuvolassa ensimmäisessä perhevalmennuksessa ja meitä vain nauratti jostain syystä koko ajan. Sen voi varmaan laittaa jännityksen piikkiin :) Oli vain niin hassua olla siellä, istua ringissä muiden pariskuntien kanssa ja katsella isoja vauvavatsoja. 

Mun vointi on edelleen loistava. Energiaa piisaa ja hyvää mieltä. Laulattaa ja naurattaa kaiken aikaa. 
Töihin palasin loman jälkeen pari viikkoa sitten ja siellä on kovasti kiirettä. Pääsimme evakkovuoden jälkeen palaamaan uusiin tiloihin ja kaikki kun on sähköistetty täysin (yksi avain jonka pitäisi toimia kaikkeen) niin mikään ei toimi. Energia valuu turhanpäiväisiin huoltoasioihin ja itse työ eli nuoret jää vähemmälle huomiolle. Huomaan toki itsessäni luopumisen merkkejä, en ole kovin innokas edes tutustumaan uusiin nuoriin koska tiedän etten voi heidän kanssaan koko vuotta viettää. Meidän 17-vuotiaat  "vanhat" tyttöset ovat ihania. Tahtoisivat silitellä mun masua ja kyselevät joka päivä potkiiko nyt että saisivat nähdä. Kyllä, mun tulee ikävä monia nuoria, mutta nyt on mun aika pysähtyä myös elämään kotielämää ja katkaista vuosien työputki. 

Meidän keittiökin on vihdoin valmis, pieniä silauksia vaille vain. Ja sitä yhtä suurta, eli uudet ikkunat tulee ensi viikolla. Niiden piti tulla jo kolme viikkoa sitten, mut myyjä oli töpännyt ja unohtanut rastin kohdasta toimitusviikko. Sain neuvoteltua pienen alennuksen korvaukseksi. Laitan sitten kuvia keittiöstä kun se on täysin valmis. 

Sain taas ihanan tunnustuksen!


Tunnustuksessa pyydetään kiittämään tunnustuksen antajaa, vastaamaan 10 kysymykseen ja jakamaan 10 blogiin sekä tiedottamaan saajia. ISOT kiitokset mustakissalle!Kysymykset:

1. Lempiväri: Kts. edellinen postaus

2. Suosikkieläin: Kissa tottakai!

3. Suosikkinumero: ei ole sellaista

4. Suosikki alkoholiton juoma: mustaherukkamehu ja vesi

5. Facebook vai Twitter: facebook

6. Intohimosi: saunominen ja vesi. Suklaa!

7. Saada vai antaa lahja: Lahjan antaminen on ihanaa!

8. Suosikki kuvio: joku vanha kuvio, retro...

9. Suosikki viikonpäivä: lauantai

10. Suosikki kukka: Päivänkakkara ja auringonkukka


Saanko rikkoa hiukan sääntöjä? Huomaan että moni on saanut tämän tunnustuksen, joten toivoisin että sinä jolta tämä vielä puuttuu, tule hakemaan se minulta. Olet sen ansainnut!
                                Heissulivei!

Ai niin vielä, tervetuloa uudet lukijani!

5 kommenttia:

 1. Vauvavarustukset on aina niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Ilmankos Onni näyttääkin niin fiksulta! Opiskelun tulosta, opiskelun tulosta...Hauskannäköisiä vauvantavaroita :)

  VastaaPoista
 3. sirkku: Niin on, nyt sen alkaa ymmärtää. Ei ne mua aiemmin ole kovin kiinnostanut :)

  Naukulan Mamma: Onni on aika viisaan näköinen kun tarkemmin katsoo :)

  VastaaPoista
 4. Oi noita vauvatavaroita <3 Jänniä hetkiä pienen odotukseen!

  VastaaPoista
 5. Hiullastiina: On ne söpöjä juttuja nuo vauvatavarat :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!