9.1.2012

Tänään...

...vietiin kuusi ulos ja laitettiin lyhtyjä uusiksi myrskyn jälkeen, valmiiksi koristamaan pihaa lauantain ristiäisiä varten. Vauvan kanssa ulkoiltiin aurinkoisessa talvisäässä. 

Mies kuvasi vauvaa aamusella


Vauva katselee Juuso,tuosta hännästä vois ihan napata kiinni...


Uuden vuoden ensimmäinen vaunuttelu, 1.1.2012

Elämä on  alkanut tasoittua. Olo on enään väsynyt, kun se oli tosi tosi väsynyt :)
Vauva nukkuu yöt hyvin ja vatsavaivatkin helpotti hetkeksi. Nyt on ollut taas vähän itkuisempi viikonloppu takana ja juurikin sain vatsakipuisen vauvan rauhoittumaan. Se on niin kovin tuskallista kun ei toista pysty auttamaan, muutakuin kantamaan sylissä sekä rauhoittelemaan ja lohduttamaan. Mutta onneksi ne yölliset vatsanväänteet on jääneet pois. Iltaisin tuon kantelun kestää paremmin.

Kissat juoksee karkuun kun vauva itkee, muuten ne ei piittaa uudesta ihmisestä. 
Me jouduttiin muuttamaan alakertaan taas talveksi. Helpompaa olla ja elää. Ei tarvitse lämmittää kahta kerrosta ja kaikki on tässä ääressä. Kissat on jouduttu sulkemaan yöksi pois makuuhuoneesta ettei tarvitse pelätä että joku niistä menisi vauvan päälle yöllä. Aamuisin me päästetään ne huoneeseen kun ollaan herätty ja kaikki ne tulee moikkaamaan sänkyyn meitä. Varsinkin Juuso puskee vauvaa päähän ja on onnellinen pikkusiskosta :)
Onneksi kissat on olleet kärsivällisiä ruoka-aikojenkin suhteen. Vauva se nyt tulee väkisinkin ykkösenä ja kissat joutuvat oottamaan että saan hoidettua ensin vauvan tarpeet ja sitten vasta kisujen ruokinnat sun muut. Mutta kun se hiljainen hetki tulee ja vauva saadaan unille, on kissoillekkin aikaa.

Lauantaina meillä on sitten vihdoinkin ristiäiset ja vauveli saa nimen. Onneksi mies saa pitää tämän viikon isyyslomaa että saadaan paikat kuntoon, en minä yksin pystyis tätä huushollia pyörittää. 

Tällästä meillä täällä tällä hetkellä. 
Palailen taas, paljastamaan nimen...

Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Miten voi olla noin ihana tukka teidän vauvelilla ♥ Hän todella näyttää pieneltä tytöntylleröltä, sukupuolesta ei voi erehtyä ;)
  Kyllä se väsymys vähitellen väistyy, kun pääsette tasaiseen arkirytmiin. Hienoa, että vatsanväänteet eivät enää yöllä häiritse.
  Tsemppiä ristiäisvalmisteluihin:)

  VastaaPoista
 2. Suloisia kuvia ja vauvakuulumisia! Onnea ristiäisiin!

  VastaaPoista
 3. Hän on niin ihanainen! Ristiäiset ovat juhlista kauneimpia, ja vauva lakkaa olemasta vauva ja saa nimen;) Mukavia ristiäisiä!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa katsella näitä suloisia kuvia.
  On teillä ollut rankkaa tuon itkemisen vuoksi. Sitä auttaisi toista jos pystyisi!! Aina kuitenkin menette eteenpäin ja pikkuinen vahvistuu ja kasvaa.
  Ristiäiset menevät hyvin, ulkonainen ei ole tärkeintä!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista. Uskon kanssa että ristiäiset menevät loistavasti. Pappikin kävi tänään vierailulla, ei juonut kuitenkaan kahvia vaan teetä :)
  Saimme oikein miellyttävän mukavan naispapin ristimään vauvan.

  VastaaPoista
 6. Omien lasten vauva-ajasta on jäänyt mieleen se, miten koti muuttui pesäksi kun tultiin laitokselta. Kaikkialla vain vauvaa ja elämä asetellaan pesässä sen mukaisesti. Ihania päiviä teille!!

  VastaaPoista
 7. Katjushalle Onnea! Olette voittaneet Naukulan arpajaisten toisen palkinnon :) Paketti lähtee teille ensi viikon alussa. Osoite minulla jo onkin!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihanaa sinulle kuuluu, prinsessa on tullut taloon ja kaikki on hyvin ♥
  Niin kaunis lapsi, suloinen on ihmisen alku.
  Joo kissat on syytä pitää toisessa huoneessa, eikä jättää yksin vauvan kanssa.
  Ihania ovat kissatkin, mutta arvaamattomia.
  Voimia vaan ja iloa päiviin vauvan kanssa Katjusha.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!