25.9.2012

Blogini eka arvonta!!!

Minäpä järjestän nyt ensimmäisen blogiarvonnan! Oonhan sitä tuuminut jo pitkään mutten ole oikeen saanut aikaiseksi kuin vasta nyt. Olen niin kiitollinen teistä kaikista lukijoista. Eilisen aikana oli ilmestynyt kolme uutta lukijaa! Mistähän te minun blogini oikeen löysitte? :) 
Ihanaa että tulitte!

Arvonta kulkeepi näin:

Kommentoimalla tähän postaukseen vaikkapa sitä että kuinka olet aikoinaan tai hiljattain blogiini tiesi löytänyt. Sillä kommentilla saat yhden arvan. Jos olet myös lukijani ja jätät kommentin, saat kaksi arpaa. Lukijaksi voit ryhtyä myös nyt, tämän arvonnan yhteydessä :)
Kerrohan siis kommentin yhteydessä lähdetkö mukaan yhdellä vai kahdella arvalla.
Arvonta loppuu sunnuntaina 30.9.2012 klo 19.00.

Palkinnoksi arvonnan voittaja saa Heljä Liukko-Sundströmin "Oma enkelini"-kirjan.


Onnea arvontaan! 

17 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla halauksen kera arvontaan mukaan.
  Aikoinaan ihastuin blogiisi sen takia, että olet pystynyt luomaan kuviesi ja tekstiesi välityksellä oman persoonallisen maailmasi meille katseltavaksi ja siitä löytyy elämän onnen koko kirjo.

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Löysin tänään ihan sattumalta jonkin toisen blogin kautta (johon luultavammin olit kommentoinut jotain) blogisi, jäin lukemaan ja tykästyin lukemaani:D Asiat joista pidät ovat kissahulluutta lukuunottamatta samoja joista itsekin pidän. KIssat ovat kyllä minustakin ihania, mutta taidan itse olla enemmän koirahullu:D Kiitos mukavasta blogista!!

  VastaaPoista
 3. Mukana kulkenut kuukauden tai kaksi. Minähän tarvin kolme arpaa, sillä olet sekä Blogilistan että Bloggerin suosikeissa, ei vaiskaan, yksi riittää voittoon!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana palkinto tässä ihanassa blogissa!
  En muista koska tänne tulin, mutta on siitä aikaa. Kissat minut tänne johdattivat:)
  Mukana kahdella arvalla -terkkuja ikopilleri Helmi-Inkerille ja karvakorville!

  VastaaPoista
 5. olen kyllä lukia, mutta en löytänyt itseäni luku luettelosta. Kahdella arvalla mukaan tämä blogi taisi sattumalta löytyä muiden blogien kautta. Ihana blogi. Nukkekoti Jie

  Oli, kun ihana palkinto. :) enkelit ovat ihaniii....

  VastaaPoista
 6. Kovasti vaikeaa oli päästä kommentoimaan, laatikko avautui ja heti läpsähti kiinni. Lähetin sinulle ihan oikea sähköpostinkin. Luulen alkaneeni seuranta elämäsi tapahtumia melko pian sen jälkeen kun aloitin itsekin sen tarkemmin en muista. Kovasti olen iloinnut sinun optimistisesta elämän asenteestasi, itse kun olen enemmän pessimisti.
  Osallistun arvontaasi lukijana ja nyt sitten kommentoijanakin.
  Hyvää ja iloista syksyä Sinulle ja perheellesi

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla, kahdella arvalla! En kyllä nyt yhtään muista miten tänne löysin, mutta siitä tykkään että tämä on aito ♥

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana! Löysin tieni tänne joko toisen blogin tai sitten rintamamiestalo-haun kautta.. Pidän vanhoista taloista ja tavaroista, maalaisromanttisuudesta jne, joten olen kovasti viihtynyt blogissasi!

  VastaaPoista
 9. Olen yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. En ollut kuullutkaan kyseisestä kirjasta ennen, näyttää mukavalle. Miten olen mahtanutkaan alunperin tänne eksyä? Ei mitään mielikuvaa enää, luultavasti hyppimällä linkistä toiseen tapani mukaisesti...

  VastaaPoista
 10. Hmm.. Sinä joskus laitoit mulle linkin tänne ihanaan blogiisi! Ainaki kun ehdin niin käyn kurkistamassa kuinka pikkuinen kasvaa ja kehittyy ja että mitä teille kuuluu :) Ihana Blogi on! -MaMa-

  VastaaPoista
 11. Kiitos mielelläni osallistun lukijana ihanaan arvontaa! Harmi,kun en ihan muista, miten "tapasimme", mutta heti ihastuin tyyliisi; eläin- ja luontorakas,avoi ja lämminhenkinen!Ja on ollut ihanaa seurata pikkutyttösi odotusta ja nyt kasvua. Halaus!

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukaan arvontaan!Taisin ihan sattumalta tänne jokin aika sitten löytää,itsellänikin neljä kissaa ja kesäpaikkana rinamamiestalo. elämänäyteinen blogi sinulla!

  VastaaPoista
 13. Taisin aikanaan klikata jossain blogissa seuraava blogi linkkiä, en muista varmuudella. Kahdella lukijan arvalla ollaan mukana.

  VastaaPoista
 14. Vielä ehdin mukaan kahdella arvalla! Kiva kun kävitte Helmiinan kanssa. :) Sämpylänlämpöistä syksyä teille ja tulkaahan taas piipahtamaan!

  VastaaPoista
 15. En muista minäkään miten olen tänne ensimmäistä kertaa eksynyt. Kiva kun eksyin, nyt tunnen reitin joten tulee käytyä aina silloin tällöin. Ja joka kerta on vierailu yhtä kiva. Olen arvonnassakin toki mukana mielelläni, kirja näyttää ihastuttavalle teokselle.

  VastaaPoista
 16. Mielenkiintoisalta kirjalta vaikuttaa, varsinkin kun tykkään kaikista enkeli jutuista. Kahdella lappusella mukana.

  VastaaPoista
 17. Jee jee, arvonta on päättynyt. Kohta suoritamme Helmi-Inkerin kanssa arvonnan!!!

  Kiitos kaikille osallistujille!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!