29.9.2012

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista...


Hetki yksin kameran kanssa...


Käytiin lauantain kunniaksi kirpputorilla. 
Eräs vuosien takainen tuttu mies tuli meille juttelemaan ja kysyi että toinenko on jo tulossa? Pienen pieni kiukku ja huvittuneisuus yhdessä hiipivät mun hyvän mielen tilalle ja tiuskaisin että ei ole, ne on vanhoja raskauskiloja. Mies naurahti ja pyysi anteeksi. Tukea tuli siitä viereisen myyntipöydän naiselta kun hän sanoi että tekee mieli tirvaista tuommoisia. Hänelle oltiin usein tultu sanomaan noin viidennen lapsen jälkeen. 
En kuitenkaan aio pilata mukavaa lauantaifiilistäni, vaan söin pari suklaakeksiä ja miehen tekemiä lämpimiä voileipiä. 
Pikku pömppöhän tuohon eteen on jäänyt. Mun ongelma on makea, jota aloin napostelemaan raskausaikana ja se jäi päälle. Nyt siitä eroonpääseminen on hankalaa. Kun pari päivää pystyisi olla ilman makeaa ja muita hiilihydraatteja, pääsisin hyvälle alulle. Mulla kuitenkin on ollut äärimmäisen surkea itsekuri pitkän aikaa. Toisaalta, otan tuon pikkupömpön ennemmin kuin tupakan. Lopetin sauhuttelen samantien kuin tulin raskaaksi (olin siis tupakoinut ylä-asteelta asti) ja ilmeisesti makea tuli sen tilalle. 
Olen pikku pömppönä ollut kuitenkin terveempi kuin ikinä ja olen onnellinen että saan illalla nukahtaa ilman pelkoa tupakan aiheuttamista sairauksista, herätä aamulla ettei keuhkot ole täynnä limaa.
Elämä ilman tupakkaa on parasta!!!
Nyt alan nauttia tästä päivästä ja hetkestä, että lapsi on päikkäreillä ja saan olla hetken itsekseni. Enkä murehdi mitään! En edes ajattelemattomia ihmisiä jotka päästelevät suustansa sammakoita!


Ihanaa lauantaita!!!
Huomenna arvotaan enkelikirja. Vielä ehdit arpajaisiin mukaan täällä!!!


14 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Ei tuommoisista sanomisista kannata välittää.

  Helmi-Inkerillä on mainiot ilmeet tuossa edellisessä postauksessa. Nyt tyttö kulkeekin vauhdikkaasti, kun oppi kävelemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, niin kulkee, perässä saa jo juosta!

   Poista
 2. Suloinen kettu pihlajanmarjojen kanssa. Tuli hyvä mieli. Kylläpä oli ajattelematon tokaisu tuolta ihmiseltä masustasi. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Minulle sanoi neuvolalääkäri vauvan ollessa n. 3kk ikäinen, että jahas, uusi vauva näyttäisi olevan tulossa. Totesin siihen kuivasti, että ne on entisiä läskejä. Siinä vaiheessa lääkäri meni tosi vaikean näköiseksi ja sanoi sitten, että nyt taisi tulla paha moka. Eihän tässä vaiheessa uusi raskaus edes voisi näkyä. Jälkeenpäin tuo tilanne on naurattanut monet kerrat, mutta sillä hetkellä harmitti ja lujaa. Mutta kuten itse sanoit, pieni pömppö mahassa ei todellakaan haittaa, jos sen "hintana" on ollut tupakasta luopuminen. Onnittelut sinulle siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh!!! Vai että niin pian sitä vauvamasu jo näkyisi :) ja vielä lääkäri asialla!!!

   Poista
 4. Minua ottaa päähän, kun olen ikäni ollut lähes anorektinen ja nyt kun olen päässyt sinuksi itseni kanssa, antanut vähän painon nousta ja voin oikein hyvin, työkaverit kuittailee. En anna itseni vajota takaisin siihen kurjuuteen typerien sanomisten vuoksi.
  Elät elämäsi parasta aikaa näin sivusta katsoen ainakin ja hyvä, että otat välillä noita kuvaustuokioita itsellesi, sillä kuvasi ovat UPEITA : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mayo!!!! Just noin, älä anna muitten tokaisujen pilata sinun elämääsi!!!!

   Poista
 5. Kauniita syksykuvia!

  Eipä kannata ajattelemattomien ihmisten kommenteista välittää! Mutta mitäköhän olisi henkilö sanonut jos sinä olisit alkanut arvostelemaan vaikka henkilön kampausta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Mamma N, tää mies tuoksahteli alkoholille, en tiedä oliko vanha viina vai vanha viina ja vähän tuorekkin, joten ällötys häntä kohtaan oli vielä vähän suurempi!!! Tulla sitten arvostelemaan tuollaisena toista, hyh!

   Poista
 6. Sinut kannattaa näköjään päästää "irti" kameran kanssa! Tosiaankin hyviä kuvia:)
  Tuollaisille äijille pitäisi sanoa, että joo, monennellako kuulla itse oot, koska usein ovat jo itselleen saaneet kerättyä kiloja. En kyllä ymmärrä, voishan sitä kivemminkin kysyä, kuin vatsaan viitaten. Muutama kilo vaan pukee naista ja äitiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mustakissa!!! Näin on, juurihan sitä vasta äidiksi tultiin, ei niitä kiloja nyt ihan hetkessä pois karisteta! :)

   Poista
 7. Isot peukut siulle, kun olet päässyt tupakasta eroon!! Herkkusuusta on varmasti kuitenkin helpompi päästä eroon, tai vähentää, jos se alkaa häiritsemään :) Sopivissa rajoissa se on todellakin ainakin terveellisempää kuin tervan imeminen keuhkoihin. Tupakoinnin epäterveellisyys vaikuttaa lapsiinkin, herkuttelun ei niinkään.. Ihana, että hyväksyt pienen pömpön raskauden jälkeen, kyllä se siitä lähtee kun ja jos sen aika joskus on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Memmi L! Tupakasta irtoaminen on toooooosi vaikea ja olen siksi oikein ylpeä itsestäni!!!

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!