24.9.2012

Toisen romu on toisen aarre!

Minun on pakko pakko pakko näyttää teille millaisia aarteita minä SAIN lapin reissulla!
Tuon ensimmäisen kuvan kaapiston löysin miehen kotitalon komerosta. En ole sitä ennen huomannutkaan vaikka olen usein komerossa kollannut. Ollut niin ilmeisesti vaatteiden peitossa. Nyt siellä oli joku siivonnut ja komeus oli tullut esiin. Ja minä SAAN sen! Ollut joskus keittiön kaappina. En malta odottaa seuraavaan kertaan kun mennään pohjoiseen taas. Silloin on peräkärry mukana. Väri vaihtuu sitten valkoiseksi kunhan saan tuon käsiini...

Muistatte varmaan tuon toisen kuvan nuorisosängyn?! Meilläkin oli lapsena tuommoinen keltaisena ja sillehän kuuluu kaveri että tulee kerrossänky. Tämä on kuitenkin yksinäinen ja muuttaa meille Helmi-Inkerille.
Sänky löytyi miehen siskon ullakolta, samoin tuon kolmannen kuvan lipasto. Lipastoa pitää kovasti entisöidä että siitä tulee komea! Tai, komea se on tuollaisenakin. Kaikki vanha on!!! He eivät näitä tartte ja menis kaatopaikalle jonkun siivouksen yhteydessä, joten taisin olla paikalla oikeaan aikaan!!! 
Aika helmiä, eikö totta?! :)


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!!!


12 kommenttia:

 1. Meillakin oli tuollainen sanky ja niita oli tosiaan kaksi paallekkain. Me kutsuttiin sita Niku-Naku-sangyksi. Olikohan se sangyn virallinen nimi vai miksi kutsuimme siksi???
  Ihania juttuja sina olet loytanyt. Meilla olisi ollut myos mahdollisuus pari vuotta sitten ottaa mieheni aidin talosta kaikenlaista kamaa, mutta mieheni ei halunnut niita. Siskonsa sitten vei ne hyvantekevaisyyskauppaan ja moi osan. Siella olisi ollut vaikka mita ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kyllä minkäniminen tuo sänky oli, mutta hauskasti olette sitä kutsuneet :)

   Poista
 2. Upeat löydöt! :) Vanhoissa huonekaluissa on tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. No johan!!! Upeita!!! Olis lähteny kyllä munkin mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Iik! Mulla on ollut juuri tuollainen sänky! Hieno on myös kaappi! Mahti tavaroita, aarteita kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sängyt oli aika yleisiä silloin joskus. Mua niin harmittaa et meidän sänky on aikoinaan hävitetty.

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!