29.10.2012

Kuis teillä?

 Hmm...meillä näin! Usein. Liian usein....Aina mä yritän opettaa ettei saa, mut sit ne taas tekee sen. Vieraiden aikana sanon että hus pois (ikäänkuin meillä ei kissat tapaa näin tehdä) ja oman väen kans taas lipsun. Kissat vain jossain asiassa vie mua. 6-0.

 Kaverukset tänään auringonvalossa

 Maalia kaappiin! Siis tähän. Ihastuin!
Tomaatin punainen!
Helmille Helmiä.

Huomenna suti käteen!
Jännittää :)


17 kommenttia:

 1. Just noin meilläkin ja sängyssäkin on ahdasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole enää sängyssä ahdasta kun tässä vaiheessa elämää kissat ei pääse meidän makuuhuoneeseen.
   Mutta muistan tunteen :)

   Poista
 2. Meilla kanssa sama juttu! Sanky on kansoitettu myos. Kaikkein nolo juttu oli kun meidan Tanya-kissa hyppasi vahingossa Kiitospaivan lounaalla anoppini lautaselle. Vahanko havetti! Onneksi meilla ei kay paljon vieraita ja itse emme valita vaikka kissat istuvat ruokapoydalla. Meidan kissat ovat siita hyvia myos, etta heille ei kelpaa meidan ruuat. Ainut mista he tykkaavat on voi. Sita sipaistaan jos voi astia on ilman kantta.

  VastaaPoista
 3. Kyllä meilläkin kissa saa hyppiä pöydälle. Ja ne hyppii kuitenkin, kun silmä välttää, jos se on kiellettyä, sillä kissaahan kiinnostaa kaikki kielletty erityisesti.

  VastaaPoista
 4. Meillä ollaan yritetty pitää kuria ruokapöydälle menon kanssa, aluksi hellyttiin, että sylissä saa olla pöydän ääressä ja yksi tassu pöydällä. Nyttemmin ollaan lipsuttu, mutta pidetään kiinni siitä että takajalat on edelleen sylissä. Tuloksena on se, että 90% kissasta röhnöttää pöydällä mutta takajalat sirosti sylissä.

  Muut pöydät on kissalle vapaata aluetta, mm. keittotasot jne. Ruuanlaitto joskus vähän haasteellista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä onkaan ettei se kissa siinä pöydällä niin kamala juttu loppujen lopuksi olekkaan :)

   Poista
 5. Aivan ihana kissakuva <3 niin kaverikuva että!

  Meilläki kissat pyrkivät pöyväle mutta lähtö tullee kyllä jos ollaan itse siinä ruokailemassa, toisaalta sitten se pöytä on ikkunan eessä mistä näkee lintulaudalle, niin niillä on semmonen yks kohta missä ne "saa" istua ;) Kissat kyllä uskoo tätä sormien napsuttamista, tai käsien taputusta ja hyppäävät jonkin ajan kuluessa pois, jostaki luin että jos tekee semmosta ärsyttävää ääntä niin kissa tekee kaikkensa (hyppää pois pöydältä) että se loppuis! Mutta se ei tarkota että ne olis kauaa pois sieltä pöyvältä ;)

  Otto on meillä semmonen että ko sillä ketuttaa niin se alkaa tekkeen kaikkia niitä hommia mitä ei saa tehhä! Reppii sohvaa, hyppii pöyville, kiusaa Villeä (velipoikaa) ym. :D

  Mukavaa päivää kaikille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kissan kun pois pöydältä ajaa, se unohtaa sen kyllä hyvin pian ja taas siellä ollaan ;)

   Poista
 6. No meillä ei... Joskus harvoin käy niin, että pöydälle joku eksyy, jos on jäänyt jotain hyvältä tuoksuvaa, mutta tietävät kyllä paikkansaa kun karjasee. Muutenkin ovat jo pienestä oppineet sanan "ei" merkityksen!

  VastaaPoista
 7. Sama meno, sama meno! Oli pöytä kun pöytä niin siitä löytää Helmin. Tiskipöydälle ei tosin hyppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Onni haistelee tiskipöydälläkin jos olis jäänyt sinne jotain hyvää! Ja Juuso on roskiskaapilla. Ihan kuin ne ei sais ikinä ruokaa :)

   Poista
 8. Meillä ksi kissa erityisesti makailisi pöydällä, ja ollaan kovasti kouluttamassa pois siitä. Öisin varmaan he makaavat kyllä siellä, mutta päivisin toinen totteevaisempi yksilö pysyy poissa -meidän ikinuori ilkikurinen keppostelija ei tahtoisi millään opetella asioita. Hän kyllä myös kiipeää seiniä pitkin ja saa muita villaisuuskohtauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoisin kyllä nähdä seinillä kiipeilijän :) Mahtaa olla hassu näky!!!

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!