25.10.2012

Take it easy

Mulla on kovasti opettelemista näistä viidestä ohjeesta. Leike löytyi remontin yhteydessä sunnuntaisuomalaisesta ja jäin sitä lukemaan. Lapsen saatua minusta on tullut jonkin sortin tohottaja. Aina kun lapsi menee päikkäreille, mielessä pyörii sata asiaa mitkä pitäis tehdä ja hirveellä hädällä teen kaikkea, että ehtis mahdollisimman monta asiaa hoitaa. Mun on stopattava kiire ja häsy ja alettava keskittymään olennaiseen.

Tän hetken olennaisin juttu mulle on Helmi-Inkerin huone. Tahtoisin sen edes osittain valmiiksi 1-vuotis synttäreihin mennessä. Vielä siis kuukausi aikaa suunnitella ja tehdä, ja jos ei jostain syystä valmiiksi tule, ei hätää!!! Kyllä tuo tyttö siellä ehtii varmasti leikkiä :)
Tapetti on nyt seinässä ja mä RAKASTAN sitä!!!! Huoneessa kun oleilee, tuntuu että aina paistaa aurinko, niin valoisa se on. Aurinkoa tässä tarviikin kun on alkanut pakkastaa ja on niin koleaa, hrr.....
Lunta sentään vähän saatiin, mutta kyllä sitä kevään lapsi aina kevättä ja kesää kaipaa....


Nyt saunan lämpöön MOI!

4 kommenttia:

 1. Lapsen huoneen sisustus on sitä maailman parasta puuhaa : ) Saa päästää mielikuvituksensa valloilleen ja kuvitella, mikä lapsesta tuntuisin hyvältä. Tapetti on lämmin ja aurinkoinen, aivan kuten sanoit. Onnellista synttäriodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihan erilaista kuin muiden huoneiden kanssa. Tää on kivaa!

   Poista
 2. Tosi ihana tuo tapetti onkin tuossa seinässä!! Onnistunut valinta!
  Muistan kyllä sen kun lapset olivat pieniä, päikkäreitä odotti, jotta pääsi omiin hommiin - tai onko ne nyt omia, kun pyykkää, siivoaa ja sitä rataa... Kuitenkin. Nyt on taas ihan outoa, kun voi tehdä mitä vaan melkein millon vaan. Kuopus on jo 13 vaikka vasta oli pieni pallero, niin kuin 18 ja 19 vuotiaat sisaruksensakin, niin se aika menee. Onneksi teillä on vasta ne ensimmäiset synttärit ja paljon pienten höpsöjen jalkojen tepsutusta edessä:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin jo isoja lapsosia!
   Sitähän se oma aika juuri on, kotitöitä. Mutta tykkään niistäkin :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!