10.12.2012

Kuin kevät ois mutta silti niin joulun tuntu

 Onni ja Väinö tsiikailee lintupaistia


 Kaikille kyllä piisaa, siitä minä pidän huolen ettei yksikään lintu meidän pihalla näe nälkää!


 Väinö nauttii auringostaUlkona on jotenkin erikoinen valo

Mä reenaan uutta kameraa. Vielä ei ole ihan asetukset kohillaan kun en saa tarkennetua kuvaa täydellisesti. 
Meille tuli uuden kameran osto eteen ihan pakosta.

Vein yhteen kameraliikkeeseen meidän kameraa kennon puhdistukseen kun sai puoleen hintaan. Tulivat Turust asti puhdistamaan eteläpohjalaisten kennoja. 
Helmiskän synttäripäivänä kameralla sai muutaman kuvan ja sitten se teki stopin, ei vain ottanut enää kuvia. Vein kameran liikkeeseen ja kerroin että sen puhdistuksen jälkeen tapahtui näin. He lähettivät kameran Turkuun ja sain viime viikolla selville soitettuani kameran perään, että kamera on lopullisesti nyt sitten rikki!  Kameralla on kuvattu niin paljon että sillä tuli ikä täyteen. Tai no juu, oishan sen saanut sen korjattua, joku viritin olis vaihdettu, mutta se oisi maksanut 250 euroa ja sillä saa jo uuden rungon joten se siitä. Meillä on nyt Nikonin hyvin puhdistettu runko jolla ei tee enää mitään joten HARMITTAA vietävästi että ehdin maksaa puhdistuksen :(  Meillä kävi vain paska säkä ja oli sattumaa että kamera tilttasi just nyt, heti puhdistuksen jälkeen.
Ideana aluksi oli, että ostamme toisenkin kameran, että on sitten kummallakin oma. Noh, meillä on nyt sitten yksi ja siihen on tyydyttävä tässä vaiheessa. Ostettiin lisäksi pitempi putki joten ei kamerasijoituksia vähään aikaan! 

Jouluvalmistelut on ollut hyvällä alulla jo jonkin aikaa ja olen ensi kertaa ihan oikeasti innoissani. Ehkä se on tuo lapsi mikä mulle tuo joulumielen. 
Olen ottanut tavaksi että joka joulu täytyy tehdä hyvää! Siis kaikkien arkisten hyvien tekojen lisäksi. 
Tämän vuoden joulupuu-kohde on kodittomat kissat ja perhe joka sai juuri vauvan. Eläinsuojeluyhdistys sai minulta kissanraksuja muutaman pussukan tutun keräyksen yhteydessä ja minulla on nyt juuri valmistumassa kori, johon kerään herkkuja sekä hyödyllistä vauva-arkeen liittyvää tavaraa yhdessä äitini ja siskoni kanssa. Tunnen perheen hyvin ja tuoreen vauvan äidillä on kovasti väsymystä ja mahdollisesti lievää masennustakin uuden elämän alkaessa. Rahatilanne ei myöskään ole parhain tässä tilanteessa, joten kaikki apu on tarpeen.
 Minusta meidän ei saa ikinä unohtaa lähimmäistä! 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia kyllä uudella kamerallasi saat! Sillä on ihana ikuistaa Helmi-Inkerin ja kissojen elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sillä kuvailee. Pikkuhiljaa kun oppii käyttämään....

   Poista
 2. Voi paistaako teillä aurinko, olen kade. Jouluna haluaa tehdä hyvää, se on kai sitä joulumieltä aidoimmillaan.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!