26.1.2013

Tunteita


Juuso härnää aina Räksyä, sohii tassullaan ja sellaista. Se ei anna Räksyn nukkua rauhassa vaan kiusaa ihan tahallaan kunnes Räksy alkaa sähistä ja juoksee pois paikalta. Me aina sanotaankin niille että rakkaudesta se hevonenkin potkii. Juuso kyllä nauttii siitä härnäämisestä :) 
Räksy on yleensäkin kaikille noille meidän pojille aika viilee. Ne on ihan sovussa keskenään, mutta naiset on naisia. Se nimittäin on vähän parempi, jotenki kuvittelee olevansa yläpuolella muita. Ei se noiden poikain kanssa esim nuku vierekkäin, on aina omissa oloissaan.
Joskus kuitenkin näkee ihmeitäkin. Joskus se todella pesee jonkun pojan päätä ja on hyvin äidillinen. Väinölle olen usein sen nähnyt tekevän näin. Tällä kertaa se hyppäsi Juuson viekkuun ja alkoi puhdistaa. 
Tuo hellyyskohtaus piti filmata.

10 kommenttia:

 1. Toinen oikein ojensi kaulaansa, että sieltäkin saisi "hoitaa". Aika harvinaista meilläkin tuo toisen nuoleminen ja joskus johtaa tappeluun.
  Nehän voisi tehdä sopimuksen keskenään, että nuolevat vuorotellen sellaiset paikat, johon toinen ei pääse : )

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloista! Ei onnistu meillä. Nekku joskus pesi Nöpöä ja ne nukkuivatkin välillä vierekkäin, mutta Leevin kanssa ei ole syntynyt samanlaista yhteyttä. Leevi kyllä on aina Nekun kimpussa jos tämän silmä välttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ne joskus osaa yllättää ja syntyy tälläsiä ihania ystävyyshetkiä :)

   Poista
 3. Kylläpä näytti Juuso nauttivan käsittelystä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kissat pesulla! :)

  Minä perustin oman blogin osoitteeseen sirpantouhuja.blogspot.fi ja Kollon kuulumiset jatkavat päivittymistään Vuodatuksessa. :)

  VastaaPoista
 5. Okei! Täytyypäs käydä vierailulla!!!!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!