12.1.2013

Viehättävä Neiti Räy
Meille tulee toisinaan mieleen tämän viehättävän tyttösen meille muutto. Kertaamme sitä tarinaa huvittuneena, koska hassuhan se on. Me sille aina usein tuumataankin että "tulit vaan etkä ees lupaa kysynyt".

Eilen mulle tuli ihan mieletön hellyyskohtaus Räksyä kohtaan. ( Räksy, Neiti Räy...rakkaalla lapsella on monta nimeä....) Mentiin nukkumaan ja aloin jännittyneenä kuunnella rapinaa meidän makkarista. Aattelin että se on hiiri, ja pariinkin otteeseen piti laitaa valot päälle. Ei näkynyt mitään. Sitten piti nousta oikeen ylös kattomaan kun rapina vaan voimistui. Neiti Räyhän se oli livahtanut vinttiin ja puulaatikossa lehtiä rapisutti. Se varmaan yritti olla hiljaa, mutta kun vaihtoi asentoa, sanomalehdet rapisi sen alla. Rakas.

Niin, sehän muutti tuosta naapurista, tuolta metsän takaa, n. kilometrin päästä. 
Se siis vain tuli meille eikä sillä ollut aikomustakaan mennä takasin omaan kotiin. Tarkempaa tarinaa sen muutosta löydät täältä. Onko teillä tarinoita vastaavista muutoista, että kissa vain päättää vaihtaa perhettä? Siis muuttaa omasta tutusta kodista toiseen, vieraaseen? OUTOA!
Räksyllä oli siis hyvä koti, mutta mikä sen sai meille sitten aina uudestaan tulemaan ja lopulta jäämään, on mysteeri. ???  Mitä ihmettä se on oikeen tuuminut pienessä päässään? 
"Muutan tänne, minä muutan tänne, muutan" :) 
Räksyllähän on sisko ja se asuu siellä kotonaan. Monesti kun siitä ohi ajelen, näen se vilahtavan jossain pellolla hiirijahdissa. Ihan saman näköinen tyttö. Yhtä kaunis.

I love my cats Tunnustuksenkin olen saanut! Lisää rakkautta, LOVE LOVE LOVE!  KIITOS Sara-Sofialle siitä Meidän Rupola-blogiin.

Tässä tunnustuksen pelisäännöt:

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. KIITETTY! :)

Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Oisinkohan mä pariinkin otteeseen jakanut jo tämän viidelle bloggaajalle, mutta kuva on eri, eli jotka tahtoo tämän ihanan sydämen ja tunnustuksen itselleen, tulkaa noutamaan!!!
LEPPOISAA LAUANTAITA!

14 kommenttia:

 1. Neiti Räyllä on erittäin kauniit värit ja kuviointi! :)
  Kissan aikeita on usein vaikea jäljittää. :)

  VastaaPoista
 2. Meille tuli kans kissa! Asuttiin vielä kerrostalon kolmannessa kerroksessa, mutta se vaan tuli sisään ja jäi asumaan :D Myöhemmin kuultiin että se on alakerran naapurin kissa, mutta naapuri ei halunnu sitä takasin (eikä kissa halunnu myöskään takas naapuriin), joten pidettiin se :)

  VastaaPoista
 3. Lapsuuden kotiini käveli myös eräs kissa aivan muina miehinä, mutta se oli sellainen, että se asui monessa talossa vuorollaan, milloin missäkin huvitti eli se ei ollut kenenkään kissa, mutta kaikki tykkäsivät siitä : )

  Räy on hieno ja varmasti rakas. Eikös tuo ole kilpikonnakuvio?

  VastaaPoista
 4. Viehättävä Neiti Räy onkin! :)

  Kummitätini kotiin muutti juurikin vastaavalla tavalla kissa. Se oli alunperin naapurin kissa, kunnes eräänä kauniina päivänä päätti jäädä asumaan kummitädin luo. Ei enää lähtenyt takaisin entiseen kotiin, vaikka uloskin pääsi entiseen tapaansa. Joskus kissat vain tekevät omat päätöksensä!

  VastaaPoista
 5. On hän vaan nätti likka.
  Meillehän Miisu muutti juuri niin, että vain tuli ja jäi. Emme kyllä tiedä, mistä se ilmestyi, koska yritin sen omistajaa löytääkin, mutta koska ei onnistunut, hän jäi meille- Oli niin ihana kissa, että oli kyllä asunut hyvässä kodissa, kovin luottavainen ja hellä. Kissat ovat kissoja - onneksi:)

  VastaaPoista
 6. tällä kertaa olisi haaste ;) http://rupola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Meillä ei ole noin hienoa tarinaa, mutta meille tarjottiin koiraa, joka oli ollut meillä hoidossa. Me nukuttiin yön yli ja kysyttiin samasta perheestä, että me ei otettais koiraa, mutta saataisko kissa. Niin meille tuli kissa koiran sijaan. Ei oltu edes nähty millainen kissa on, oli yllätys, kun Seemi putkahti laatikosta eteisen matolle. Ovat nuo niin rakkaita perheenjäseniä, kissamussukat.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!