13.4.2013

Hyvästi hiihtokelit...Tässä on mun viimeinen latukuva. Tämän otin sillä ainokaisella hiihtoreissulla Sallassa. En ehtinyt Sallatuntureille hiihtämään, tämä on ihan sieltä miehen kotikulmilta. Mulla on haikea olo etten enää päässyt hiihtämään kun palattiin lapista kotiin. Latuja ei enää pidetty kunnossa kun lumet oli niin lahjakkaasti joka puolelta sulanut. Yhden hankihiihdon tein vielä omalla pellolla, muttei se enää ollut nautinto. 

Niin, miksi en ehtinyt hiihtämään, no kun olimme loppuloman oksennustaudissa :/ 
Helmiskä oksensi pääsiäismaanantaina, se oli ohi muutamalla oksulla ja tyttö oli taas terve. Siitä se kuitenkin lähti tarttumaan meihin muihin. Minä oksensin keskiviikko illan yöhön asti, mies aloitti torstai aamuna. Me lähdettiin jo perjantai aamuna kotiin, ja kaikki muut lomailijat jäivät oksentamaan sinne. 

Ootteko aatelleet sellaista että olisipa pitänyt vain totella omaa vaistoaan ja toimia sen mukaan mitä se yrittää meille kertoa? Uskon että ootte :)
Minulle kävi tämän loman suhteen niin. Tämä oksennustauti ei ole se pääsyy miksi olisi kannattanut jättää reissu tekemättä. Oli se yksi niistä syistä, mutta  matkan aikana loksahti moni muukin palanen pois paikoiltaan ja joka kerta mietin että MIKSI en kuunnellut sisintäni???
Ensi kerralla kuuntelen!
Mä siis tiesin jo ennen reissua että kun nyt lähdemme se on "väärin". Monella tapaa mulle yritettiin viestittää että kannattais jäädä kotiin ja me vain lähdettiin. Mitä matkalla sitten tapahtui? Ei mitään niin vakavaa etteikö kaikki asiat olisi korjattavissa, mutta silti elämä ja ajatukseni olisivat selkeämpiä, jos oisimme jääneet kotiin!
Kyllä se ihmisen sisin on viisas!

 Onko hän? Isin rillit tekee hiukan nörtin näköiseksi :)

Yksi päivä sanoin Helmiskälle että tänään mennään uimaan. Uikkarit piti vetää heti jalkaan! Sen verran vesipeto tuo tyttö on. Me käydäänkin tosi usein uimahallissa.

Samikset. Nämä alkavat muistuttaa toisiaan? 

Mä aloitan uudessa tehtävässä. Sijaistamaan. Siihen kuuluu pikkusen enempi hommia, mm työvuorolistojen tekoa ja ehkä muutamassa palaverissa hyppäämistä mitä ei ennen ole tarvinnut tehdä niin paljoa. 
Mun työkaveri lähtee hakemaan etelä-afrikasta 1-vuotiasta vauvaa. Heillä on sieltä ennestään haettuna jo kaksi lasta. Oon tehnyt tätä hommaa ennemminkin ja silloin aattelin etten tähän enää ryhtyisi. Mutta ryhdyin nyt sitten kuitenkin. Tällä kertaa on onneksi kaikki ylimääräinen pois mitä silloin aiemmin oli paljon. Silloin oli tosi paljon kaikkia työpaikan remonttipalavereita yms. Eli uskon että selviän tästä...

Mun äidin tilanne on edelleen kutiseva. Mutta edistystä on tapahtunut sillä se bilirubiini on laskenut PALJON!    
Nyt ootellaan että keltaisuus lähtisi kokonaan ja siten se kutinakin häviää. Lääkäri oli sanonut että maksassa on ollut erittäin raju paikallinen tulehdus, ihan siis myrkyllinen! Eilen oltiin mammaa moikkaamassa ja oli hän jo pirteempi :) 
Kohta mä saan äidin takaisin 

Meillä ei tänään aurinko paista mutta aion silti viettää kivan päivän. Siihen kuuluu kirppistelyä ja luomupiiriä!
Ja Juuson ripulin hoitoa......jaahas jaahas.... täytyy mennäkkin kuuntelemaan kun se meni vessaan että millanen pörinä sieltä kuuluu....joko helpottaa..... Hei hei 

8 kommenttia:

 1. Mainio tyttö ja kissa - samiksia selvästi!:-)

  Hyvä, että äitisi voi jo paremmin!

  Juusolle pikaista toipumista ripulista! Toivottavasti kissa ei hinaa takamustaan mattoon.;-)

  Sinulle tsemppiä töihin!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hinannu mattoon mutta lattialla näkyi ralliraitoja :)

   Poista
 2. Ihana tuo viiminen kuva! Tosi samikset tosiaan:)

  Joskus se on just noin kuin kirjoitit, viestejä ei vaan aina kuule ihan selvästi ja vasta jälkikäteen tajuaa. Uskon kuitenkin, että kaikella on tarkoituksensa, sillä väärällä päätökselläkin..

  Juusolle pikaista paranemista! Ja rapsutukset kaikille karvakuonoille!

  Ja jaksamista töihin- ja oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutettu :) Tänään en ole nähnyt millaista kakkaa tuli, täytynee vielä seurailla tilannetta :) Toivottavasti on ohi jo!

   Poista
 3. Samikset todellakin ♥
  Toivottavasti äitisi tulee täysin kuntoon. Ja Juusokin. Mahataudit eivät ole kivoja.

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säikähdin oikein kun hoksasin kuvan yhtäläisyydet, täh???? Noin samat ilmeet :)

   Poista
 4. Kyllä se taitaa olla niin viisas se meidän vaisto, että sitä kyllä kannattaa kunnella... vai olisiko se se oma suojelusenkeli, joka yrittää kuiskailla;)
  Onni on, että äitisi tilanne on hieman helpottanut!
  Mukavaa huhtikuuta Sinulle;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!