8.5.2013

Miniloma!

Mulla olikin vain kaksi päivää töitä tälle viikolle, niinkuin oli viime viikollakin. On tää yhtä lomailua vain :)
Tänään ollaan siivoiltu ja laitettu Helmiskälle hiekkalaatikkoa. Nyt ootellaan mummua yökylään ja me pääsemme miehen kans PIIIIITKÄSTÄ AIKAA kaksin juhlistamaan vaikka sitten tätä aurinkoista päivää :)
Kaupungin syke kutsuu! Hih!

 Juusolainen sai verikoetuomionsa....Juusolla on kilpirauhasen liikatoiminta. Siitä ripulointi ynnä muut oireet mitä täs nyt on ollut joitain havaittavissa. Huomenna aloitetaan allaoleva lääkitys. Se onkin sitten loppuelämän lääkitys. Mutta pääasia että siihen on hoito ja kissa voi elää täysipainoista elämää!!! Joitakin tämä kuva saattaa järkyttää :) heh.....
Pikkuneiti saa ruokaa eteensä ja mikäs siinä on sitten syödessä kun näkymät on nää :)
Kissa ajettiin kyllä oikeasti tuosta sitten pois.


Ponit muutti meille.
Siskon tyttären kaikki lelut muuttaa pikkuhiljaa meille. Eipä kuulkaa tartte paljoa leluja ostella kun kierrätys pelaa! Hyvä niin!

Lauantaina meidän suvun uusin tulokas, eli se ihana siskon poika sa nimen. Reenattiin jo äidin kans paria kipaletta mitä meinataan siellä laulaa lurauttaa. Alkoi itkettää jo alkumetreillä ettei laulamisesta meinannut tulla mitään. Kovaa harjoitusta vain niin kyllä se siitä.

Tässä tämä yksi laulu tenavatähden esittämänä:


Toinen on tuttuakin tutumpi : maan korvessa kulkevi lapsosen tie. 

Heippati hei!!!!5 kommenttia:

  1. Ei järkyttänyt kuva :) Kierrätys on hyvä asia!

    VastaaPoista
  2. Siis aivan loistava kuva köllöttelijästä ja tytöstä! Tuommoista kotona pitää ollakin. Ei tarvitse ujostella ja kaikki viihtyvät:D

    VastaaPoista
  3. ♥ Onpa pikkuneidillä jo mahtavan pikät hiukset! Oikein mukavaa maanantaita teille♥

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!