1.9.2013

Tukkatouhuja

Kiire on. Jokainen vapaa hetki menee, tiedätte kyllä mihin! Mutta hyvällä mallilla kuitenkin, kun on tukka tiedossa, puku oottamassa ja sormus hankittu. Ja sulhokin on. Hältä tosin puuttuu vielä kengät ja puku. Ensi viikolla ne sitten...
Eli viikko häihin, eikun kuusi päivää.

 Aamun peikot. Jokunen aika sitten vielä tukka takussa.
Koekampaus perjantailta joka hajosi aika heti. Vielä on fiksaamista. En ollutkaan ihan tyytyväinen joka lettiin. Varsinkin ihan etummainen letti pitäisi näyttää enemmän tältä:


En niin piittaa suurista paksuista leteistä ja mulle sopii paremmin tuo yläkuvan tyylillä tehty letti. Muualla päässä saa sitten olla paksumpiakin.

Paljastan vielä vähän...mun tuleva puku, ihan silloin alkuvaiheessa. Sitä on nyt muokattu paljon, lisätty lämpöisen sävyisiä juttuja....Morsiustyttö tylsistyy jo.


Nyt menen pesemään vaalennuksen hiuksista pois ja lähdemme juhlapaikalle jo järjestelemään pöytiä. Saan kuulla myös koesoittoa nuorelta saksofonistilta joka soittaa häissämme alkumaljasoiton. 
Saako vielä vähän paljastaa.....? Kauniin kauniin Nocturnen


Aurinkoista päivää!

Tuun heti vierailulle kun tää kaikki on ohi. Ikävä teitä!
Tervetuloa uudet lukijani!6 kommenttia:

 1. Arvaa vaan, kuinka olet mielessä!
  Ota edelleen jokaisesta hetkestä kaikki irti.

  Jaksamme odottaa kuulumisia (jotenkuten).

  VastaaPoista
 2. Kaunis kampaus, onneksi sinulla riittää tukkaa mistä rakentaa kampausta. Auttaisiko hiuspuuteri/kuivashampoo pitämään sitä kasassa?

  Tsemppiä "loppurutistukseen"!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis siitä kampauksesta tuli!!
  Viettäkää ihanat ja romanttiset häät, nauttikaa juhlapäivästä ja toisistanne :) <3 !

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!