13.1.2014

Kökkö viikonloppu

 Terveisii täältä, vatsatautia sairastavilta. Minä alan olla jo suht okei. Sain äsken alas jo teekupillisen ja pari leipää. Tosin piti käydä samantien vessasa ja huomasin etten taida olla sittenkään vielä ihan okei. 
Meidän pienin tyttönen oksensi koko pe-la yön, mulle tuli ripuli lauantaina ja tyttösellä alkoi ripuli eilen. Kuumettakin tuli sen verran että olo on ollut molemmilla tosi surkea. On tuo lapsi ollut silti reippaampi sairastaja.
Inhoon tota pakkasta, mutta nyt oikeasti tahtoisin olla haukkaamassa tota kireetä pakkasilmaa tämän sisällä könnäämisen sijaan.

Kuusta en ole malttanut viedä vieläkään ulos. Se on eka kuusi meillä joka ei ole varistanut ja sain nauttia siitä niin vähän aikaa koska vietettiin koko joululoma äidillä, niin siitä syystä se on saanut olla nyt tuossa. Ehkä jaksan heivata sen ulos tällä viikolla.

Juuson kuulumisia varmasti oottelette.

Siinähän kävi sitten vielä viime viikolla niin että tuon viime postauksen jälkeen Juuso lopetti syömisen ja juomisen. Vettä annoin ruiskulla ja nutriplus geeli oli pelastus. Tuohon kilpirauhas tautiin kuuluu se ylenpalttinen syömishimo ja tuo syömättömyys huoletti mua todella.

Eläinlääkärissä tultiin yhteistuumin siihen tulokseen että eläimelle tarkoitettu kilpirauhaslääke ei sovi meidän Juusolle ja se on yksinkertaisesti lopetettava. Siitä ei ole ollut mitään apua, päinvastoin, se on tuonut kaikkea ikävää lisää.
Verikokeella todettiin että maksa ja munuaiset ovat ok. Se helpotti. Kaikki vaivat mitä Juusolla on, liittyvät tuohon kilpirauhaseen.
No mikä nyt avuksi?
Muistan yhden ruokaostoskerran yhdessä toisessa eläinlääkärissä, kun siellä mulle vinkattiin ihmisen kilpirauhaslääkkestä. Juttelin jo siitä silloin meidän lääkärillemme. Se kokeilu kuitenkin jäi silloin, koska oli olemassa tuo kissan oma lääke ja edelleen etsittiin sitä oikeaa annostusta. 
Kysyinkin nyt että voitaisiinko tätä toista lääkettä kokeilla ja sitä me nyt kokeillaan!Tätä ihmisen lääkettähän kissat saivat ennen.
Oon nyt perjantaista asti antanut, pienemmällä annostuksella aloitin mitä määrättiin. Eikä ainakaan vielä ole ilmaantunut mitään vakavia juttuja. Juuso on syönyt koko viikonlopun eikä näytä huonovointiselta.
Laitan nyt kaiken toivoni tähän lääkkeeseen. Ihan kaiken! Koska muuta ei ole...

Mä haluun pitää Juuson vielä!!!


8 kommenttia:

 1. Voi Juusoa! Hyvä, että ruoka kuitenkin taas maistuu.

  VastaaPoista
 2. Parempaa vointia teille kaikille, silitykset Juusolle ♥

  VastaaPoista
 3. Jee, jospa se toimisi! Jaksuhalit niin Juusolle kuin emännällekin <3

  VastaaPoista
 4. Voihan reppanaa.:/ Toivottavasti tosiaan ihmisten lääke tehoaisi kunnolla ilman sivuoireita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Siinä on eri vaikuttavia aineita kuin tuossa kissan lääkkeessä, jospa se juju onkin sit siinä.....

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!