20.1.2014

Valtakunnassa kaikki hyvin

 Vein lapsen hoitoon viikon tauon jälkeen. Sairaslomailua kesti koko viime viikon. Itse valmistaudun iltavuoroon, mutta sitä ennen pari kuvaa ja kuulumiset.

Yli viikon on Juuso nyt syönyt noita ihmisten kilpirauhaslääkkeitä ja SE VOI HYVIN!!! Juuso syö, juo ja on ihana oma itsensä. Eli alku on hyvin lupaava! Olen tosi tosi happy! Seurailin tuossa juuri myös sen hengitystä. Sydän lyö tasaisesti ja rauhallisesti. Tuohon sairauteen kuuluu että sydän lyö liian nopeaa ja usein kuoleman aiheuttaakin hoitamattomalla kissalla sydänkohtaus. Nyt näyttää siis kaikin puolin hyvältä.

Saimme viettää "vapaan"viikonlopun mieheni kanssa. Kävimme Lahdessa sukuloimassa. Helmi-Inkeri oli mummulassa koko viikonlopun. Olihan se sitten eilen tinttailua ja mielen osoittamista äidille ja isälle kun vihdoin tavattiin. Oli ihan hurjan ikävä, mutta hyvää tekee olla välillä erossa!

Eli kaikin puolin näin vatsataudin hellittäessä ja kissan voinnin parantuessa, voin sanoa että viikkoni alkoi hyvin! En aio valittaa MISTÄÄN tällä viikolla :)
Toivottavasti sullakin on hyvä viikko ja tervetuloa uudet lukijani!

Rakkaat murulaiset tänään, potretissa.10 kommenttia:

 1. Hienoja uutisia! Kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 2. Olen näköjään tippunut kärryiltä Juuson kuulumisista, mutta lueskelin pikaisesti edellisiä postauksia. Kiva, kun kisu voi paremmin. Me käytettiin tänään kissaa lääkärissä ihan vuosirokotuksissa. Onneksi sen terveys on hyvä. Olen kuullut monella olevan niin paljon ongelmia lemmikkien terveysasioissa, että kaikesta hyvästä täytyy olla tosi kiitollinen. Mukavaa talven jatkoa teidän koko porukalle :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana tuo teidän kissakatras! Ja loistavaa, että Juuso voi hyvin.

  Blogissani on sinulle tunnustus : )

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, nyt vain Juusolle tsemppiä ja jaksamista :) !!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että Juuso voi paremmin, tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 6. hyvä, että Juuso on saanut apua. Tsemppiä ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempeistä ja kommenteista.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!