12.5.2014

Vanhat mekot


Esittelin joskus aiemmin vanhoja mekkojani. Niitä kuvia löytyy täältä.
Nyt kaksi niistä mahtuu Helmi-Inkerille ja tärkeäksi yökkäriksi on tullut tuo mun vanha kissayöpaita. 
Äitini on siitä hihat aikoinaan leikannut kun on varmaan kuluneet puhki.Tämä mekko taisi jäädä minulle niin lyhyeksi että äiti lisäsi siihen pituutta.

 Samaiselta "kuvauskeikalta", poseerausta Juuso on niin rakas Helmi-Inkerille. Angry Birds jogurtti maistuu molemmille. Semmoinen iso juttu on meille sattunut myös tänä keväänä että maaliskuussa me vaihdettiin hoitopaikkaa Helmi-Inkerille, perhepäivähoidosta ryhmikseen. 
Ollaan oltu nyt ihan hurjan tyytyväisiä! Minä sain ENSIMMÄISEN kerran äitienpäivä tervehdystä hoidosta. Kortti ja pieni kukan taimi. SÖPÖÄ!
Pääsiäisenäkin tuli näin kivoja askarteluja kotiin.

Vanhassa paikassa ei ikinä tehty mitään. Yksi piirustus saatiin kotiin tuomisina vuoden ja kolmen kuun ajalta!
Nykyisessä paikassa askarrellaan paljon, lauletaan ja liikutaan. Helmi-Inkeri kävi siellä varahoidossa ja siksi osasimme ja tajusimme ihastua siihen paikkaan. Siellä kerätään kansioon kaikki lapsen askartelut ja kuvia otetaan myös. Odotan innolla kansiota kotiin sitten kun sen aika on!
Ja yksi ihana juttu myös tulee aina kotiin tuomisina päivän jälkeen; lappunen jossa kerrotaan mitä on tehty, syöty yms. Näkee pikkuisen miten päivä on mennyt jos ei ehdi kovasti jutella.
Arjen luxusta!

Eilen juhlittiin mun äidin luona tämän kermakakun parissa.


Mukavaa viikon alkua!

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Ja herkullisen oloinen kakku! :)

  Sinä ja Helmi-Inkeri olette kuvissa hyvin paljon samannäköisiä. :)

  VastaaPoista
 2. Empä enää ihmettele mistä Helmi-Inkeri on aurinkoisen olemuksensa perinyt!

  VastaaPoista
 3. Ootte kyllä niin samikset! Ihan samanlaisia ilmeitäkin... =) Perintömekot on ihan parhaita, harmi kun omia ei enää ole tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan säästetty kyllä lähes kaikkee.....ja sen huomaa kun vintti pursuaa niin mulla kuin äidillä

   Poista
 4. Onpas Helmiskästä tullut iso tyttö ihan huomaamatta!
  Ja tosi kiva idea tuo päiväntapahtumakortti. Jos sattuu olemaan kotiintullessa itkumieli ja kortista näkee, ettei ole uni tullut ja ruoka oikein maistunut, niin osaa suhtautua asiaan oikealla tavalla. (Ja vielä vaikka ulkoilua kahteen otteeseen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on parasta. Näkee mitä on syöty ettei heti tuputa samaa ruokaa ja justiinsa että tietää että jos on päikkärit jäänyt väliin, tajuaa mistä tinttailu johtuu....

   Poista
 5. Kyllä on tyttö äitinsä näköinen.:) ihania noi säästämäsi mekkosi! On hauska nähä vanhoja vaatteita seuraavalla polvella päällä. Tuo hoitopaikan vaihto oli kyl kohdillaan, oikein miettii et mitähä siel perhepäivähoitajalla päivät tehtiin, jossei mitää ollu kotia tuomiseksi!?!? Mainio idea tuo päivätapahtuma kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli pihalla paljon. Kiikussa ja hiekkalaatikolla. Siinäpä se. En kans ole ikinä saanuit selville mitä siellä oikeesti tehtiin sisällä.?

   Poista
 6. ♥ ihana postaus! Ootte niin söpöjä molemmat, kuin kaksoset :)♥

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!