26.10.2014

Lepää rauhassa Onni, Äiti maan hellässä huomassa ♥


Hautasimme Onnin eilen. Meillä oli mieheni kanssa ihan samat ajatukset hautapaikasta. Meidän keittiön ikkunasta on sinne suora näköyhteys, mutta se on silti sopivan kaukana pihasta, pienessä metsikössä suojassa koivujen katveeessa. 
Mies teki mielestäni kauniin kivihaudan. Vanhaa sammalta haimme kiviaidasta metsiköstä.

Eilen iltasella kynttilä loisti pienenä punaisena pisteenä metsikössä. Aina kun keittiössä käveli ikkunan ohi, pienen valon tuikkeen näki. Joka kerta tuli itku. Hei hei Onni, tuli sanottua aina. Siellä se rakas kisu lepää meidän silmien alla. 
Aamuyöstä loppui hetkeksi uni ja tulin alakertaan juomaan teetä. Kynttilä paloi edelleen. Tuntui siltä kuin Onni olisi ihan lähellä.

Helmi-Inkeri ei yhtään ihmettele äidin useita itkukohtauksia, joita vähän väliä tulee. Hän tulee halaamaan ja sanoo minulle että voi, minä pidän sinusta huolta. Uskomattoman kaunista lohdutusta pieneltä tytöltä. 
Hän on kahtena iltana itsekin ennen nukahtamista sängyssään itkenyt minulle; Äiti, minun on Onnia niin ikävä... Pienen lapsen iso tuska. Missä Onni on? Minä vastaan että kissojen taivaassa, tuolla pilven päällä se meitä katselee. Sillä on siellä hyvä olla. 
Paljon on pienellä kysymyksiä rakkaasta ystävästään. Löysin kuva-aarteen. 
Tämä on vain viime viikonlopulta ja on äitini ottama. Onni oli niin onnellinen kun sai tulla mamman ja papan päälle makoilemaan. Helmi-Inkeri hoivasi Onnia. Onni on minun veli, hän sanoi usein :)

Kiitos ihan teille kaikille jotka olette kauniilla sanoilla ottaneet osaa suruumme. 
Olette rakkaita 

12 kommenttia:

 1. Voi että. :, ( Lohtua teidän suruun ja ikävään.♡ Aivan itku pääsi iteltäkin, tuo on niin kurjaa.
  Kaunis hauta Onnilla.
  Siinä on mielestäni etunsa, että lapsi saa jo pienenä käsitellä ja jutella turvallisesti vanhempiensa kanssa surusta ja menetyksestä, niitä kun ei kukaan voi elämässä väistää.

  VastaaPoista
 2. Lämmin osanotto. Oikein kaunis hauta Onnilla. Ja miten liikuttava suhtautuminen Helmi-Inkerillä, veli-kissa ja iso ikävä. Voimia suruunne!

  VastaaPoista
 3. Kaunis hauta, Onnin arvolle sopiva ♥

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis lepopaikka Onnilla<3

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis hauta, ja ihana paikka, ihan katseenne alla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt tärkeää että pääsee haudalle suremaan jos siltä tuntuu ♥

   Poista
 6. APUA! Voimia sinulle ♥
  Olen itse ollut melkein toimintakyvytön jo kolme viikkoa, en ole perillä Blogistanian tapahtumista...
  Tsempit ja halit ja taivaan Isän siunaukset teidän perheellenne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä sinä siellä käyt juuri läpi, älä pode huonoa omaatuntoa :) Sinulla on tärkeitä asioita nyt siellä menossa.

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!