5.12.2010

Jouluvaloja ja maksalaatikkoa


Nyt on vihdoinkin aloitettu jouluvalojen kanssa touhuilu. Pari tähteä ikkunaan on vielä laittamatta. Eipä mulla yleensä kovin paljoa jouluvaloja ole koska kynttilöistä tykkään eniten! Ne on mun joulun juttu! 
Löysin vanhan ihanan pullon kirpparilta. Siihen oli valot laitettava. Pullo ja sydän komistaa olohuonetta. Alakerran makuuhuoneessa tunnelmaa luo tähdet


Keltainen eteinen

Keittiön pöydän liina löytyi juuri kirpparilta


Saunaan mennään sinisten valojen saattelemana


Äidin kanssa tehtiin tänään maksalaatikkoa. En ole ikinä tehnyt, tai en ainakaan muista. Talouskoulussa nuorena flikkana joululaatikoita saatettiin kyllä tehdä, mutta mieleen se ei ole jäänyt. Kuvissa uuniin menossa ja uunista tulossa. Yhdestä nurkasta piti jo maistaa ja oli kyllä hyvää. Laitettiin laatikoihin vähemmän riisiä kuin ohje sanoo, aika reilusti vähemmän. Käytettiin riisin tilalla punajuurta. Sopii maksalaatikkoon kyllä loistavasti! Ja on vähemmän hiilihydraattia :)


Tule jo joulu!!!

4 kommenttia:

 1. Ihania valoja ja joulun tunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Tattis aNNa! Joulun tunnelmaa kyllä löytyy, se tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä sinulla valoissa! Minulla onkin noita värittömiä vaan, mutta taidanpa kokeilla jotakin värillistä. Tuo punainen kirpparilöytö on kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista
 4. Tirriliisa:
  Meidän koti on kyllä aika värikäs ja jotenkin sinne passaa paremmin värivalot mutta joskus tekisi mieli kokeilla ihan väritöntä. Liika värikin on joskus sekavaa...

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!