17.6.2011

Kalajoella kuvattua

Uuh, meillä haisoo kakka ja paska! Ulos ei taho mennä kun ei siellä pysty olla. Haju on nyt voimakkain.
Asutaan semmoisessa kohdassa, ettei meillä normaalisti tästä ilmiöstä tarvitse kärsiä, metsän suojassa ja nuita viereisiä peltojakaan ei olla aiemmin tuollaiselle kakkamaakarille vuokrattu. Nyt näyttää naapurit tehneen suuren virheen. Mites se tähän aikaan haisoo? Kylvetäänkö siellä uudestaan jotain? Niin maalainen en syntyjään ole että ymmärtäisin kaiken maataloustouhuista. Mutta sen ymmärrän että kevääällä siihen hajuun on tuolla ajellessa törmännyt :)

Vietän ANSAITTUA vapaapäivää. On tullut paljon ylitöitä ja vanhoja lomapäiviäkin vielä jäljellä sen verran että ihan pakko tehdä ennen heinäkuun lomaa lyhyempiä viikkoja. =)
Ens viikolla voisi mennä kolmeksi päiväksi töihin.
Elämme töissä jänniä aikoja. Vuoden kestänyt remontti on tullut päätökseen ja evakkoreissu on ohi. Pääsemme ihan uusiin tiloihin jotka on vimpan päälle suunniteltu nuorten tarpeita ajatellen. Eilen vastaanotettiin kaksi uutta biljardipöytää. Ensi viikolla alkaa tulla ripotellen kalusteita, joita on valittu rohkeasti värejä käyttäen. Saamme toimistoon ihanan oranssin sohvan. Nykypäivän opiskelija-asuntolat alkavat olla laadukkaita ja niihin satsataan. Onneksi ainakin meidän suuressa koulutuskuntayhtymässä!

Pihatöitä riittää tämmöisen reissuputken jälkeen, nurmikko kasvaa vauhdilla ja koko ajan. Uusia juttuja on kasvanut joka puolelle. Huomasin että meidän tontille on metsämansikka levinnyt joka puolelle ja mesimarja on tullut uutena. Namskis! 
Ainut outo asia on että kriikunapuille tapahtuu jotain huolestuttavaa. Parissa puussa on kuolleita oksia. Viime kesänä kuoli täysin yksi puu. Mitähän niille tapahtuu???
Miehelle ostin uuden lelun, raivaussaha/trimmerin. Oi sitä riemun määrää. Joudun toki kulkemaan perässä ja seuraamaan silmä tarkkana ettei mitään tärkeää tuhoudu. Heh!

Eilen kävi viimeinen firma tekemässä ikkunatarjouksen. Ollaan pyydetty aika monesta paikasta tarjous ja ensi viikolla voittajalle asia selviää. Tänään vielä tuumimme ja laskemme plussat ja miinukset. Saamme siis elokuussa uudet ikkunat, JEE! Pääsee noista kauheista eroon ja saattaa se merkittävästi vaikuttaa myös siihen että lämpö pysyy paremmin tuvassa. 

Kovasti on tapahtunut kaikkee, nyt on varmaan aika rauhoittua Kalajoen merimaisemissa. 
Muut joras karaoketansseissa, minä poistuin juhlaillallisen jälkeen rannalle kävelylle kameran kanssa. Aamun nuorisopsykiatrianlääkärin luennolla oli paljon väsyneitä kuulijoita ja punaisia silmäpareja. Jostain syystä minä olin virkeä kuin peipponen. =) Tästä raskaudesta löytyy niin paljon positiivisia juttuja!!!

Hotelli Rantakalla

(kuten huomaat, kuvankäsittelyohjelmaa on käytetty joissain kuvissa)


Juuso tuli ulkotarhasta ja puskee onnellisena äippää, niin kakkanhajuisena :)
Ihanaa olla kotona!!!

6 kommenttia:

 1. Voi, huokailin kun katselin kuviasi. Tuonne maisemaan kun pääsisi. Ja niin kauniita tunnelmia, kuin postikortteja, olet taltioinut, varsinkin eka ja viimeinen kuva.

  VastaaPoista
 2. Niin muuten, miten se tähän aikaa haisoo? Eikö ne hajuajat ole ohi jo maalla, meillä ainakin?
  Hauska oli tuo trimmerijuttu, näen jotenkin sieluni silmillä toisen innostuksen ja toisen hiukan huolestuneen pälyilyn perään :)

  VastaaPoista
 3. Onpas aivan ihania kuvia, kannatti lähteä ulkoiluttamaan kameraa ;)

  VastaaPoista
 4. Auton nokka kohti Kalajokea : )
  Olen siellä joskus käynyt ja se on suomalaisittain ihmeellinen paikka. Kuvat on upeita ja raskausmaininta johdatteli minut tutkimaan asiaa : ). Onnittelut vanhemmassa postauksessasi.

  VastaaPoista
 5. Virpi: KIITTI :)

  trina: kyllä minäkin huokailen monesti sinun kuvia katsellessa :)

  Hyvä Mieli: Joo en tiedä mitä ne ny siellä kylvää....Nyt on jo haisut helpottanut onneksi!

  Elisa: Kiitos Elisa!

  Mayo: Se on kyllä aika jännää seutua. Itse oon siellä käynyt pari kertaa aiemmin ,mutten koskaan tuolla hiekkarannalla, ainoastaa Juku Juku maassa :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!