12.7.2011

Vihreitä ajatuksia

Päivä 6: TEEMA "VIHREÄ"


Haasteelle vauhtia! 

Pyrin vihreyteen, paljon on kuitenkin vielä petrattavaa. Luomu on in ja sitä ostan mieluusti. Joskus jää hyllyyn kun on liian hintavaa. Onneksi moni on alkanut suosia luomua niin hinnat ovat tulleet vähän alas!

Meille kuuluu hyvää.  Blogiin ei ole paljoa ehtinyt kun ulkona säät niin meitä suosii. Nyt satelee vähän ja on harmaata, ei haittaa yhtään. Paranin yskästä ja olin muutaman päivän terve. Viime yönä pukkas taas jonkun taudin jota en vielä tunnista. Mynthonia kuluu! Nää taudit tulee näköjään kertarytinällä kun en olekkaan pitkään aikaan sairastanut. Mutta miksi  juuri lomalla? :( 

Rakenneultra on takana ja kaikki oli hyvin. Vauva siellä iloisesti heilui eikä saatu kovin tarkkoja kuvia hänestä. Nyt sitten vain ootellaan seuraavaa näkemistä eli syntymää.  Potkuja satelee jo kiitettävästi, ah ne on ihania! Äitiysloman ajankohta selvisi. Jään kotiin 8.10, HUI!  Olen siis loman jälkeen todella pienen hetken töissä...

Kissatkin voi hyvin ja nauttivat kesästä. Viihtyvät ulkotarhassa vaikka välillä on ollut todella paahteista sielläkin. Mutta aina on varjopaikkoja löytynyt. 

Iloista heinäkuuta teille kaikille ja tervetuloa uusi lukijani Memmi!5 kommenttia:

 1. Joo se on harmi, että tuo luomu on niin hinnakasta. Meitäkin kun on perheessä viisi, niin joutuu pakosta miettimään myös rahapuolta ruoka-asioissa. Onneksi näin kesällä voi itse kasvattaa tomaatit, kurkut, salaatit, pavut jne ja tietää saavansa taattua luomua. Ja marjoja on metsä kohta pullollaan ja omenoitakin näyttää tulevan taas kiitettävästi:)
  Kiva, että teillä voidaan masussa vilkkaasti ja kisuliinitkin saavat tarhailla. Äitiysloma kuluu yllättävän nopeaan, joten muista sitten nauttia joka sekunnista(myös mahdollisine yövalvomisineen..)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa loman jatkoa ja pikaista paranemista! Pienten jalkojen potkut on ihania ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos mustakissa ja Elisa kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa odotusta! Minulla on 10kk ikäinen Myrsky niminen poika ja odotusajat siis hyvin tuoreessa muistissa viellä(toinen lapsi on 13-vuotias, se odotus ei ole niin hyvin muistissa enää). Elämän kantaminen on niin hieno kokemus. Elämäniloa ja onnea jokaiseen odotuspäivään, energisiin ja väsyneisiin.

  Ja luomu <3

  VastaaPoista
 5. Ai sinulla on Hillastiina siellä niin pikkuinen poikanen :)Ja myös iso! Hyvä lapsenvahti valmiina, hih!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!