31.8.2011

Vilunväreitä


Puoliltaöin töistä kotiin ajellessa kuuntelin koko matkan tätä biisiä, tietenkin volyymit täysillä. 
Joka puolelta maasta pimeyden keskellä nousi usva ja biisin sydämenlyöntimäiset bassokohdat (joita ei tässä versiossa kuulu, harmi) sai mun ihoni kananlihalle ja mieleni pakahtumaan onnesta. Mun väsynyt kroppani alkoi hetkessä voimaan paremmin ja työkiireet unohtui samantien. Kiitos musiikin! 

Musiikkia toivomme mieheni kans myös tulevalle babylle!
Minun lapsuudessa musiikki on ollut osa elämää. Meillä kotona on paljon laulettu ja soitettu. Isä ja äiti olivat kuorossa, me lapset oltiin kuorossa jne.

Mies tuli yksi päivä töistä kotiin ja aloitti varovasti kertomalla että oli käynyt Top Soundissa (musiikkiliikkeessä). Mun ilme vääntyi siinä vaiheessa tuskaiseen irvistykseen ja kurkusta pihisi voi eiiiii....Mietin mihin mies on taas rahat, joita tarvittiin nyt kipeästi ihan muuhun, tuhlannut. 
Mutta, miehet osaa olla vekkuleita. Ennenkuin mies kertoi mitä oli ostanut, hän kertoi kenelle oli tuliaisensa ostanut. "Kyllä meidän vauvalle pitää kunnon musiikkivehkeet saada, ja siitä syystä ostin oikeen kunnon kitaran että saa sitten harjoitella laadukkaalla soittimella" Meillä on ennestään kitaroita kaksi, mutta TÄMÄ kitara olikin elektroakustinen ja sellainen se piti vauvalle saada :)
Tiedättekö, en jaksanut olla vihainen ja huutaa. Se oli loppujen lopuksi hyvin hellyyttävä tilanne. Tuleva isi osti kohta syntyvälle lapselle ensimmäisen kitaran. Voihan se olla että siinä oli oma lehmä ojassa, mutta mitä sitten. Meidän vauvalla on KITARA, oma Fenderi! Ja tottapuhuen, nautin minäkin siitä. Se soi hyvin ja on kauniin värinen. Nyt on taas mukava laulaa ja soittaa! 3 kommenttia:

 1. No on ihanan värinenkin, kuka voisi olla vihainen, kun se tulee rakkaalle lapselle vielä ♥
  Ihanaa teillä tuo musiikkiharrastus, kuulosti oikein kivalta, vaikken itse sitä harrastakaan :)
  Pitkän matkan päässä olet sinä jos puolilta öin tulet kotiin töistä, jaksamista syksyyn ja iloa värikkäästä luonnosta, sieltä sitä saakin :)
  Ja joo, kyllä ne miehet osaa olla vekkuleita, olen sen monasti lähiaikoina itsekin huomannut :D
  Kiitos kun kävit 'minulla' ja mukavaa syksyä tosiaan!

  VastaaPoista
 2. Rakastan kitaramusiikkia! Olen aina halunnut osata soittaa kitaraa, mutta mulla on kädet jotenkin samaa paria, eikä se kertakaikkiaan onnistu:( Meillä on musiikki lahjat suotu veljilleni. Onneksi miehen puolella on myös musikaalista väkeä ja pienimmäiseni on kiinnostunut soittamisesta(kitaran) ja tyttöni laulaa kuin enkeli. Saan sitten nauttia heidän kaikkien osaamisestaan. Ihanan värinenkin tuo kitara! Ja Club for five on mahtava yhtye!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!