22.12.2011

Pienen pieni piipahdus
 Kotiintulo sairaalasta :)

 12 päivää vanha (kuvat Hannu Paju)

 20 päivää vanhana kylvyssä

Eilen isin sylissä

Tänään päikkäreillä

Kerron kuvin kun sanoin en ehdi! Synnytystarinani saa odottaa. Nyt tiedän miltä tuntuu kun on kädet täynnä töitä!!! APUUAAA! :) Kun elää 36 vuotta itsenäistä elämää ihan itelleen, on sopeutumisvaikeuksia elää toisin. Nyt minulla on elämä jossa elän vauvalle, oma aika on vähissä. Vessanpöntölläkin istun toisinaan vauva sylissä...Kun on vähänkin omaa aikaa, nukun. En tiedä enää mikä vuorokauden aika on kyseessä, tuntuu että aina on pimeetä kun olen valveilla. 
Minulla ei alkuun oma maito riittänyt ja vauvalle annoin Nan-hypoallergia maitoa lisänä. Meillä itki niinä öinä äiti sekä vauva. Vatsaa väänsi ressukalla ja olin niin toivoton. Meillä nukuttiin sitten päivät. Seuraavat väänteet tuli D-vitamiini tipoista, jotka suosiosta lopetin. Sain paljon parempia luontaistuotekaupasta. Kaksi kertaa ollaan käyty jo vyöhyketerapiassa. Toissayönä vauva itki sitä käsittelyä. Viime yö oli helpompi, jopa normaali. Kaikki yöt on normaaleja noihin kipuöihin verrattuna.

Raskasta tämä on, siitä ei pääse mihinkään. Onneksi mulla on apulaisia, äiti ja siskot. Ovat käyneet siivoamassa ja laittamassa ruokaa. Ihana apu. Ja tietenkin oma mies. 
Vielä en ole päässyt oikeesti nauttimaan vauva-arjesta. Päivät vain kuluu nopeesti ja suoriudun. Tiedän että helpottaa kun ikää tulee vauvalle lisää, päivä päivältä. Oikeestaan pieniä muutoksia onkin jo tapahtunut. 
Silti, kaiken tämän väsymyksen keskellä, katselen vauvaani ja ihailen häntä ja RAKASTAN!

Toivottavasti saan teille jouluksi tonttutyttökuvan tänne blogiini. Senkin ottaminen on haasteellista...
Rauhallista joulun oottelua kaikille <3
Tervetuloa uudet lukijani!

Vauva heräsi, meen taas.....MOI!11 kommenttia:

 1. Oi kun suloinen! Voin vain kuvitella, miten paljon vauva muuttaa elämää. Mutta samalla se tuo siihen sisältöä ja rakkautta. :)) Oikein ihanaa joulua sinulle ja koko perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua teille! :) Ihana pikkuinen! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, mitkä hiukset! Tuolle tylleröllehän saa pian saparot.Toivottavasti pikkuisen yliherkkyydet hellittävät ja sinä saat tarpeeksi apua, että voit välillä levätä. Ihanat asiat saattavat samanaikaisesti olla myös raskaita. Iloista, ensimmäistä yhteistä joulua teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 4. KIITOS kun kerroit meille kuulumisiasi!
  Aivan ihanat vauvakuvat!! Kaunis, suloinen tyttövauva!
  Mukavan näköistä kun kissat ovat kantokorin ympärillä. Yksi kurkistaa allekin. Sen näköisiä ovat kuitenkin, että tämä uusi tulokas kuuluu nyt perheeseemme.
  Jaksamista sinulle. Päivä päivältä pikkuinenkin vahvistuu.

  VastaaPoista
 5. hitsi miten kaunis tyttö <3 onnea teille koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä hän on SULOINEN!! Ihana ja mitkä hiukset!!
  Oikein Ihanaa ensimmäistä Joulua sinne teille kaikille!!<3

  VastaaPoista
 7. Voi, älä murehdi, blogata ehdit sitten joskus! Suloinen, suloinen lapsi... ja pieni vain kerran, jokainen sekunti on ainutkertainen, nauti kun voit, nuku kun voit! Rutkasti onnea ja suloista joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 8. Suloinen ♥ ja niin uteliaan suloisia kissoja! Hyvää ja rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
 9. Niin ihana ja suloinen! Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 10. Kaunis pikkuinen!

  Mä kyllä ymmärrän sua, ittelle Lassin syntymä oli melkoonen järkytys kun KAIKKI muuttui mutta kyllä se siitä kokoajan menee paremmaksi ja pian saat nukkua enemmän!

  Jaksuja sinne paljon!

  VastaaPoista
 11. Nyt vasta lukemassa kuulumisia.. Kirjoitit ihan mun ajatuksia ajalta ku tyttö syntyi. Hirmusti jaksamista ..päivä päivältä kaikki helppaa :) <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!