14.6.2012

Tyyni Väinö


Helmi-Inkerillä toisinaan on kovemmat otteet, mutta onneksi meidän kissat ymmärtää....
Väinö ei piittaa oikeen mistään mitä Helmiskä sille tekee, on niin tyynen rauhallinen. Oikeestaan voisin sanoo että useimmiten se vaan kököttää paikoillaan ja antaa lapsen vatkata sitä :)


Tuonne kun vähän taaksepäin selaa mun tekstejä, on video Helmi-Inkusta ja kamerasta. Mitäköhän sille on tapahtunut kun ei enää näy? Osaisko joku kertoo??? Ja jos päivitän sen uudestaan, pomppaakohan juttu tähän ylös, uudeksi blogijutuksi? Joskus tapahtui niin kun kävin jostain toooosi vanhasta tekstistä korjaamassa kirjoitusvirheitä, juttu päivittyi uudeksi...

6 kommenttia:

 1. Minullekin kävi niin että video lakkasi toimimasta, tein niin että avasin sivun ja poistin enisen ja laitoin siihen samaan avattuun kohtaan uudestaan, ihmeekseni se meni juuri niin kuin pitikin! Hämmästyin kovasti!

  Helmi-Inkeri on NIIIN suloinen! (muistuttaa niin omaa vauvaani kymmenien vuosien takaa, tukka ja rohkeus!) Lämmintä ja ainutlaatuista kesää Teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Maria Veikontytär, samoin, iiiihanaa kesää!!!!

   Poista
 2. Videoasiassa en osaa valitettavasti auttaa!

  Hienosti silittää Helmi-Inkeri! Selvää kissanaisen ainesta :) Äitiinsä tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanoo se jo että aaaaii-aaaaaiiii kun silittää. Tietää että se tarkoittaa jotain ihanaa. Mut käsittelyssä vielä vähän hiomista silti :)

   Poista
 3. Molemmat tähtöset filmissä ovat niiiiin suloisia!
  Oikein ihanaista juhannusta teille!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!