22.8.2012

Laatuaikaa

Mulla olisi teille niin kovasti kaikkea ihanaa näytettävää kesän eri tapahtumista, aarteita, löytöjä yms kuvia, että mä aivan kihisen! Mutta, mulla ei taho olla aikaa!!! Mies aloitti reissuhommat, pieneksi hetkeksi onneksi vain, ja Helmi-Inkeri vie minun kaiken huomion. Saan elää itselleni päikkäreiden aikana ja silloin onkin kaikenlaista puuhastelua kotona että tämä näyttäisi kodilta. Ja olen myös kyläillyt ahkerasti ja kahvitellut kotona ystävien kanssa. Vapaa-aikani on kyllä hyvin ohjelmoitu minulla nykyisin. 

Tänä iltana kun sain lapsen nukkumaan, ajattelin lisäillä blogiin kuvia, edes aloitella vähän uusia juttuja. 
Onni-muru alkoi kehrätä kovasti jaloissa ja hyppäsi syliini. Aloin paijailla sitä ja Juuso kuuli unensa läpi tämän ja säntäsi heti paikalle; huomiota minulle kans äiti! Pikku-Pekka kuuli sitten tämän, ja hyppäsi pöydälle myös puskemaan. Tetokoneen kuvaruutu peittyi kissoista ja ajattelin että nyt saa blogini hetken huilata, mun karvamurut tarvii mua ja mun syliä. Olen sen niille velkaa. Päätin että tämän teille kerron, muu saa vielä odottaa. Meen viel hetkeksi rapsuttamaan muruja ja sitten pienen tuhisevan tyttösen luokse nukkumaan. 

Hyvää yötä ihanat!

P.s Soittelin sille eläinlääkärille eilen. Hän oli käynyt koirapaikassa, ja siellä asiaan oli suhtauduttu vakavasti. Olivat luvanneet parantaa koiran elämää ja alkaa myös lenkittämään.
Toivotaan että koiran elämänlaatu paranee!!!

4 kommenttia:

 1. Hieno uusi logo!

  Siellä on varmasti niin kovasti hommaa ja puuhaa että! Rankkaa ja rakasta aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Uu, uusi look täällä, hieno!!!
  Blogitauko tekee varmasti hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Hieno uusi luukki!!
  Kyllä ne kissat huomionsa ottaa...
  Rapsutuksia täältä vain kaikille viidelle ja hali Helmi-Inkerille!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!