14.10.2012

Omppui pomppui Me saatiin ihan mukava omppusato. Annoi äidille suurimman osan koska en niin kovasti leivo tai laita mitään ompuista. Omenahyvettä tehtiin ja hyväähän se oli. Pakkasessa on ihan hyvä olla vähän piirakkatarpeita vieraita varten. 
Mulla oli myös pikkuinen apuri. Hänellä oli ekaa kertaa haalari päällä ja oli niin ison tytön näköinen jo, vaikka hän on vielä niin kovin pieni. Lehtikasassa oli niin mukava juoksennella ja pyllähdellä.

 Mä löysin kirpparilta ihan täydelliset verhot tuonne lastenhuoneeseen!
Tapetointia ei olla vielä aloitettu. Annoin miehelle työrauhan kellarin eristämisurakassa. Teki siellä hommia niin intensiivisesti että annoin tehdä, kun kerrankin tekee :)
Meillä on sellainen tilanne että miehelle tuli töistä pieni lomautuspätkä, tai ei ole tietoa milloin alkaa taas työt, ja nyt otamme siitä kaiken irti ja teemme kotiremppatouhuja. 
Ollaan edistytty siinä niin että meidän vintin rappu on vihdoin lämmin!!! Voimme asua siis talvellakin vintissä ja pitää rapun ovea alakertan auki. Tuntuu kivalta! Elämä on näin jopa LUKSUSTA!
 Siivotessani Helmi-Inkerin huonetta, nurkista löytyi paljon kaikenlaista unohdettua tavaraa. 
Näitä tauluja tuli joskus keräiltyä. Nää oli aika suosittuja joskus, tekee varmaan tuloaan taas.

 Niinkö vain joutui vintin ullakolle tunnustus uutterasta työtä? Sain tällaisen ja olin otettu. Olin uusi nuorisotyöntekijä ja kovasti innokas ja jaksava ja hääräsin vaikka mitä nuorten kanssa. Olen edelleen innokas mutta ehkä tuolla kunnallisella puolella innokkuus pienessä työyhteisössä huomattiin paremmin :) Ja olihan työni erilaisempaa mitä nyt teen.


Tässä olivat rakkaani vuosien takaa. Ylhäällä Geronimo, alhaalla Andy. Geronimolla oli munuaisten vajaatoiminta joka eteni niin julmaksi että jouduin tehdä sen kipeän päätöksen ja päästää kultapieni menemään. Geronimo kuoli 2003, 9-vuotiaana. Andy kuoli kaksi vuotta myöhemmin 11-vuotiaana. Sille tuli kova yskä yhtä-äkkiä ja hengitys vinkui.. Tauti oli niin ärhäkkä että se tukehtui nukutuksessa. Andyn kuolema on vaivannut minua aina, enkä ole siitä meinannut päästä irti. Mielestäni lääkäri teki sen hoidossa virheen ja siksi se kiusaa minua. En jaksa selostaa tapahtumia kaikkiaan tähän, kun kovin oisi pitkä tarina. Mutta on asioita joita olisin tehnyt toisin, joita sanoin myös lääkärille ja huomasin että myös lääkäri oli säikähtänyt tilanteesta ja mä uskon että hän tiesi että jokin meni pieleen ehkä hänen sähläyksen vuoksi. En jaksanut silloin lähteä tilanteesta tekemään isompaa juttua koska olin liian surullinen ja voimaton. Asia on vain ollut pakko hyväksyä, vaikka ylipääseminen on ollut vaikeaa. Juusokin muuten ehti olla Andyn kanssa vuoden päivät, koska otin silloin Andylle kissakaveriksi Juuson kun Geronimo kuoli. Muttei se taida Andyä enä muistaa....

Näitä jäin nyt tähän muistelemaan, ja ikävöimään. Kuinka ne eläimet jotka on menettänyt, saavat minut itkemään vuosienkin jälkeen? Nämä kuvat löytyi sattumalta,  mutta kuitenkin osuvasti samaan aikaan, kun blogiystäväkin on menettänyt koirakaverinsa. Osanotot sinulle Minz. Voimia tuskaasi  Kykenen tuntemaan sen saman ikävän mikä sinulla nyt on....

Yritän nyt nousta tästä ikävästä ja lähdemme uimaan koko perhe. 
Sunnuntai on sellainen päivä että voi hyvällä omalla tunnolla laiskotella vaan ja tehdä jotain mukavaa. 
Kaikille blogiystäville mukavaa sunnuntaita! Pitäkää huolta rakkaistanne 


6 kommenttia:

 1. Tomeran näköinen apuri sinulla :) Kivoja löytöjä olet tehnyt. Nuo taulut näyttävät tutuilta, varmaan aikoinaan jollain kavrilla oli. Mukavaa alkavaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
 2. Iso tyttö jo! Tai ehkä haalarit sen tosissaan tekevät.

  Suru eläinystävistämme ei häviä, ei myöskään ihanat muistot.

  VastaaPoista
 3. On todella hirveää jos lemmikin kanssa sattuu hoitovirhe.

  En itsekään jaksa selostaa kaikkea mitä rakkaiden eläinten kanssa on sattunut mutta todella tarkkaan saa sen eläinlääkärinsa valita jotta saa varmasti huolehtivaa ja asiantuntevaa palvelua. On uskomatonta miten paljon variaatioita sillä alalla on.

  Itse uskon että eläinystävämme menevät vain takaisin siihen paikkaan josta ovat maan päälle alkuperäisesti tulleetkin ja voivat hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun sattuu vastaan vielä päivystysaika kun lääkäriä ei voi valita, silloin on kyllä tosi epävarma olo. Tuossa Andyn jutussa tapahtui juuri niin....

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!