22.12.2012

JoulurauhaaIhanaa ja tunnelmallista joulunaikaa blogini lukijoille.Tämän vuoden joulukorttikuva jäi ilman kissoja koska tehtävä vaikutti mahdottomalta ja mies tahtoi ehdottomasti kuvan Helmiskä-tontusta ulkosalla.
Meinasi tämäkin tehtävä olla hiukan hankala, mutta kyllä se siitä sitten kun vain aikansa jaksoi ilveillä ja houkutella lasta olemaan vielä hetki paikoillaan.

Meidän joulu alkaa tänään, toivottavasti, kun saatiin lääkäriltä kuuri H:n korvatulehdukseen.
On ollut taas tiukkoja öitä ja ehkäpä ensi yönä meillä jo nukutaan. En ole kenenkään teidän blogeja ehtinyt käydä silmäilemässä mutta heti tulen vierailulle kun aatto koittaa ja lapsenvahteja riittää :)
Aattona lähdemme nimittäin äidin luokse ja pukkia mennään moikkaamaan siskon luokse joten eiköhän siinä lapsenvahteja riitä ja saadaan myös blogiarvonta päätökseen eli vielä MUISTUTUS!!!!
Arvontaan voit vielä osallistua aattoon asti!


11 kommenttia:

 1. Ihana pikkutonttu! :) Iloista joulua! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin ihana kuva! Aivan valloittava - kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja runo. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja tekstejä! Makee huone Helmiskällä ja se kattojuttu oli upea! Oikein hyvää joulunaikaa <3 Kirjoitinkin Annalle jo facen jouluntoivotukseen, että olen ikuisesti kiitollinen teidän parin vuoden takaisesta käynnistä ja työporukalla kokoomastanne yllätyksestä! Se muisto kulkee mun mukana aina <3 Olette lämmittäneet mun mieltä valtavasti tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
 5. Mikä kuva!! Ihana!
  Oikein ihanaa joulua teille kaikille!!

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelmallinen kuva ja NIIIIN SÖPÖ TYTTELI!:) Rauhaisaa joulua!

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa joulua! Toivotaan, että kaikki on hyvin : )

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista jouluntoivotuksista!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi!