2.4.2013

Terveisii Sallasta!

Meinasi tämä tänne lähtö hiukan ensin vastustaa, mutta saatiin asiat järkättyä ja päästiin matkaan viime lauantaina. Kissojen piti aluksi mennä äidille mutta koska hän on edellen sairaana oli sen viimeisen vaihtoehdon vuoro jota en ole ikinä kokeillut näin pitkillä reissuilla (viikko) eli siellä kotona käy nyt joka päivä kissavahti. Vuoronpäivinä sisko ja kaveri. 
Ootteko kissaihmiset joutuneet tämmöiseen hoitoratkaisuun reissuillanne? Mua aluksi ahdisti tilanne että ne on niin paljon yksin, mutta pakko vaan aatella että onneksi niillä on toisistaan seuraa ja kuitenkin joka päivä siellä käydään. Eiköhän se viikko ihan hujahda nopsaa, ainakin tuntuu siltä.
Täällä nyt ollaan ja sukuloidaan. Kelkkaillaan, hiihdellään ja nautitaan auringosta.
Nauttikaahan tekin!


 Sallan kirkko


 Helmiskä oli ekaa kertaa moottorikelkan kyydissä erämaassa makkaranpaistossa


 Kelkan jälkiä on mukava pötkiä pakosalle


Pääsiäinen oli ja meni mutta mun loma se jatkuu.
Mukavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Meillä hoito tapahtuu aina noin. Eli naapuri käy laittamassa ruokaa 2xpäivässä ja päästämässä välillä ulos ja taas yöksi sisään. Kuppeihin ei voi jättää ns. varalle ruokaa kun toinen kissoista on "bulimikko" eli syö ahmien ja sitten oksentaa.

  Mutta hyvinhän kissat pärjää, vaikka itse aina miettiikin niitä ja niiden "pärjäämistä :) Nehän nukkuu tyytyväisenä päivät piiiitkät :) Välillä varmaan painivat ja syövät ja painuvat sitten taas unille :) Ei muuta ku mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja rauhassa varmaan saivatkin nukkua kun ei ole meidän 1 vee häiriköimässä :)

   Poista
 2. Mä en saa ketään hoitamaan kissaani, joten en voi matkustella yli vuorokauden. :/

  Hyvää reissua, olisi ihana olla nyt jossain luonnon helmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutko millasella seudulla että voisit kysellä jonkun nuoren tyttösen kissavahdiksi? Mä oon miettinyt että pitäs alkaa kysellä omalta kylältä. Teinit tarvii aina taskurahaa!

   Poista
  2. Pääkaupungissa. Kiva naapurintyttö muuten olisikin mahdollinen kissanvahti, heillä on itsellään koira. Mutta tytön äiti ei jostain syystä tykkää minusta (?), ei edes tervehdi... Mutta pitää kyllä pitää mielessä tuo, 4H-kerholaisia on täällä päin ja heillä on ainakin se dogsitter-koulutus...

   Poista
  3. Joo, siellä teidän suunnalla onkin varmaan ihan kivasti niitä kerholaisia jotka tekee noita hoitohommia. Meilläpäin en ole kuullut että olisi, tai on varmaan koiranulkoilutus juttuja muttei kissanhoitoa. Kannattaa kyllä kysellä niin saa vapaammin liikkua! Tsemppiä!

   Poista
 3. Meidän yhteiselomme aikana ei ole tehty noin pitkiä reissuja, todennäköisesti se olisi niin että joku kävisi täällä antamassa ruokaa.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se on että helpointa tuo jonkun kotiintulo on. Ei tarvi kuljettaa kissaa pitkiä matkoja....

   Poista
 4. Meilla kay kanssa kissavahti ja hyvin kissat ovat parjanneet. Heilla on kylla se kiva juttu, etta he paasevat ulos aidatulle takapihalle million haluavat, silla meilla on kaksi kissaovea, eli ei tarvii olla sisalla vaikka me ollaan poissa.
  Mina olen vuorostani kaynyt vahtimassa meidan tuttujen kissoja kun he ovat lomalla. Hyvin kissat parjasivat. Kun menin heidan kotiin, kissat yleensa nukkui tai oli ikkunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kans jätetään ikkuna auki kesäisin että kissat pääsee tarhaan, jos lähetään yhden yön reissulle. Ollaan senverran syrjässä että niin tohtii tehdä....

   Poista
 5. Meilläkään ei ole muuta ratkaisua lomiin, kuin että naapuri tai miehen sisko käy kisuliineja hoitamassa meillä. Samalla tavalla me vasta vuoroisesti hoidetaan miehen siskon kissoja tarpeen vaatiessa.

  Oikein ihanaa lomaa, hyvältä näyttävät nuo teidän lomamaisemat!

  VastaaPoista
 6. Teillä on kuitenkin kissoista toisilleen seuraa. Me ei voida jättää kissaa kotiin, kun on vain yksi kissa ja se varmasti kärsisi, kun ei olisi seuraa. Kissoilla on kuitenkin parempi olla tutussa kodissa kun esim. jossain vieraassa kissahoitolassa, mitkä ovat todella stressaavia paikkoja eläimelle. Hyvää lomaa ja paranemisia äidillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo kissahoitolat on sitten se viimeisin vaihtoehto :/ Vaikka varmasti ne siellä hoidetaan mutten mielelläni sinne veis....

   Poista
 7. Erittäin kauniita maisemia ja uusia elämyksiä pikkuneidille : ) Kissat pärjäävät kyllä hyvin!

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista ja tunnelmaa täynnä <3 Itse olen käynyt Lapissa vain kerran ja se oli elokuun loppua. Silloin siellä oli melko koleaa. Puhuimme vähän, josko heinäkuun alussa lähtisimme käymään Lapissa Inarilla. Olisi ihanaa vain olla ja rentoutua mökillä:) Minkähänmoiset kelit mahtaa Lapissa olla keskikesällä....:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikeen syrjäseudulle lähette niin voipi olla hyttyset riesana. Mutta kesä on ihan mukavaa aikaa käydä siellä. Me ollaan aina heinäkuussa siellä kesäisin. Nyt ollaan menossa koulutuspäiville töistä Inariin kesäkuussa :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!