1.9.2014

Kesän päätösMe käytiin Juthbackan markkinoilla runsas viikko sitten. Ne olivatkin viimeiset markkinat tälle kesää, kesän päätös. Tällöin käytiin suomen suurimmilla markkinoilla ensimmäistä kertaa kun Helmi-Inkeri oli noin pieni. Käyhän linkistä kurkkaamassa. Nyt oli paljon helpompaa isomman tytön kanssa. Mut mun vatsan kanssa ei....Oli tukalaa ja kävelin ihan liian hitaasti. Ei päässyt oikeen nauttimaan ja fiilistelemään.


Tämmöisiä söpöyksiä paikka oli pullollaan


Minun matkaan lähti kuitenkin nämä.
Me oltiin Juuson kanssa viime perjantaina eläinlääkärissä.
Voi kun minuu pelotti viedä se sinne kun piti nukuttaa. Sairaalle ja vanhemman puoleiselle kisulle tuo nukutus on niin riski, mutta olihan tuo suu hoidettava. Juuson hampaat ja suu olivat karmeessa kunnossa ja oli ollut kipeenä monta päivää. En ollut huomannutkaan kuinka salakavalasti suussa oli alkanut jokin tulehdus. Hammaskiveä oli paljon ja yksi hammas poistettiin.
Samalla otettiin kilpirauhasarvot ja nekin olivat vielä korkeat. Juuso on voinut sen suhteen kuitenkin ihan hyvin, vaikka pientä yliaktiivisuutta olen edelleen havainnut ja olenkin miettinyt että annos saattaa olla vielä liian pieni. Lääkkeen annostusta suurennettiin nytten..

Kaikki meni kuitenkin hyvin ja Juuso voi nyt mainiosti. Ihana nähdä kun toinen leikkii ilman kipuja ja vaikuttaa todella onnelliselta kissulta! Mun MURU!


Minä olen tänään ensimmäistä päivää sairaslomalla raskauden takia.
Olin jo menossa iltavuoroon, mutta peräännyin ja annoin itselleni armoa. Ei minun tarvitse jaksaa jos on tukalaa vatsan kanssa.
Viime viikolla alkoi jo nämä tukalat hetket. Jos aamusella ja päivällä kovasti häärää, illalla on ihan poikki ja silloin pitäisi jaksaa vielä olla töissä. Tänään huomasin lepääväni aamusella että jaksaa olla illalla töissä. Ei se mene kyllä ihan oikein. Huomenna työterveyteen ja katsotaan nyt kuinka pitkän huilin saan.
Virallinen äitiysloma alkaa 29.9, mutta aion todellakin jäädä kotiin jo aiemmin, ihan kokonaan.
Tää vauva on nyt tärkein!

Mukavaa viikkoa kaikille!


P.S Yritin videota lähettää tänne muttei se onnistu. Onko muilla ollut samoja ongelmia? Kyseessä ihan tosi lyhyt kännykällä kuvattu pätkä.....

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan näköistä "roinaa"! Räsymatot on kyllä superihania.
  Teidän Helmi-Inkeri on kyllä aivan super kuvauksellinen mimmi.
  Onneksi Juuso sai apua ja on nyt ok.

  Juu muista ottaa lunkisti sen vatsasi kanssa, kyllä ehdit sitten myöhemminkin niitä töitä tehdä.
  Mukavaa syksyn alkua koko teidän perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatot on kyllä niin POP! Ostan aina kun eteen tulee joku ihana!

   Poista
 2. Juusolle tsemppiä, kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Juusolle!

  Minulla oli myös ongelmia videon kanssa. Laitoin sen sitten you tubeen ja sieltä sain linkitettyä. Blogger herjasi videon kokoa vaikkei pitkä ollutkaan.

  VastaaPoista
 4. Värikkäitä tavaroita ja hyvät valinnat teit! Lapsesi on reippaan näköinen ja sievä : )
  Jää vaan kotiin, ei kannata pinnistellä muutaman viikon vuoksi.

  Olisi hyvä, jos kissat ja muut eläimet osaisivat näyttää kipukohtansa paremmin. Pitää vain yrittää olla valppaana. Onnellinen on nyt teidän kissa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti nuo värikkäät jutu löytää aina meille :)

   Poista
 5. Juusolle tsemppiä minultakin!
  Onpas teidän pikkuneiti kasvanut jo ihan pikkuneidiksi;)
  Armollisuus itseään kohtaan on tärkeä aina muistaa. Pidä itsestäsi pikkuisen kanssa huolta, nauti ja lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi-Inkeri on kyllä kasvanut hujauksessa. Auttelee nyt minua kun enää pysty kyykkiä. Nostelee mulle tavaroita ja hakee kun pyytää :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi!